![]() |
|
Последна книга што ја купив... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18192021> |
Автор | |
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo duhot na denovite izminati ... Merde Actually od Stephen Clarke na siodvenje od Charles de Gaulle... edvaj cekam vecer da i sednam.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
posledna so jas ja kupiv....ne se sekjavam
a inace Pettemina sto gi srekjavas vo rajot - Mic Elbon mi e poklon za rodenden (iako cel mesec porano)
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Си ја комплетирав "Боженствена комедија" од Dante Alighieri... Конечно...
![]() |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
ne sum kupil odamna, si gi sobiram od edno web'ce, sve i svasta ima...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Etika od Foucault
Germinal od Zola
i Slow Man od Coetzee
|
|
![]() |
|
Korintian ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Записникот на Микеланџело |
|
Sexy Boy
|
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
"Platforma" od Michael Houellebecq.Bez razlika sto e bestseller(obicno ne citam takvi knigi,ili barem ne dodeka trae euforijata okolu niv),definitivno vredi da se procita.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Tristan i Izolda
|
|
|
|
![]() |
|
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Sega pred nekoj saat go kupiv prviot del od "Bozhenstvena komedija" od Dante Alighieri - "Pekolot"..........
Kaj da e kje si gi kupam i drugite dva dela, zatoa shto konechno izlegoa na makedonski prevod............. |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
![]() |
|
Acid Burn ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Svetot na sofija
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Да |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Razgovor so Spinoza
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
,,Krvni Vrski,, Od Sidni Sheldon....Dobar triler
|
|
![]() |
|
Macedalien ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Les hauts de hurle-vents, Jane Eyre & Agnes Grey des soeurs Brontë
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |