![]() |
|
Зборувате ли за чувствата? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne,sekako!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Па тука за љубов се збори...
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
IMA CUVSTVA I CUVSTVA.....
Za ljubovnite cuvstva, zboruvam so maz mi...
a drugite cuvstva.... radost taga...sreka...zadovolstvo...osven so nego gi delam i so prijatelite...
sakam da prenesuvam pozitivna energija na tie okolu mene...ne sakam tazni lica...
Jas sum epten otvorena licnost
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Понекогаш и помалце...
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Ne zboruvam za moite cuvastva,gi cuvam za sebe oti lugeto se zlobni i cesto znaat da ja zloupotrebat tugata iskrenost. Zatoa dobiv epitet "zatvorena" licnost. |
|
Just love
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Зборувам кога знам дека можам да му верувам на тој што му кажувам... Ама може да ми се случи и да зборам пред други кога осеќам дека морам да го кажам тоа а нема на кој друг
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Danielsan ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
za custva zboruvam samo so edena osoba ,koja ja zapoznav pred godina i pol......drugite luge okolu mene mislat deka sum najbescustvitelnoto sustestvo na planetava...a ne e taka ...smetam deka nema potreba site da znaat sto custvuvam
|
|
![]() |
|
zambrota ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Март.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
na ova forumive nekoj si kazuva prikaski kako mu odgovara, he he a poznavam nekoi koi pagjaat vo trans koga gi kazuvaat svoite cuvstva.....
Изменето од zambrota - 02.Април.2007 во 18:31 |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Jas pred se bi preporacal da si gi kontrolira covek custvata vo smisla da pazi kogo ke zasaka kogo ke zamrazi . A ne gledam zosto ne bi razgovaral so nekoj za moite custva e sea toj nekoj ne moze da bide sekoj .
Ima mnogi luge ama retko da sretnes covek . Vo sustina lugeto se neblagodarni , nepostojani i prevrtlivi . Ama mora da naucis kako so niv ako se zatvoris i se plasis nisto nema da vidis
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
избегнуваам
не за друго туку дека може некој со не толку искрени намери тоа да си го земе здраво за готово, зборувам кога знам дека имам и повратни сигнали. |
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Ja koga CUVSTVUVAM glad mnogu zboruvam dali i toa se vazi ?
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
ѕверче ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Ептен ретко зборувам за чувствата...тоа го правам само кога неможам да издржам,или кога ми е прек*рчено од се.. а покажувам чувства само кога се искрени и силни,и пред личности кои го заслужиле тоа... |
|
грешки сме,луѓе правиме! :)
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Toa se podrazbira. Gi iskazuvam cuvstvata samo pred onie sto mi znaat i razbiraat,sto nema da gi zloupotrebat.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |