IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Колку го сакаш?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку го сакаш?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 37>
Автор
Порака Обратен редослед
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Статус: Офлајн
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 19:54
Многу го сакам...МНОГУ!!!!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 15:37
Е НЕ ГО САКАМ БЕ!!!! МЕ НЕРВИРА!!!!
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2006 во 09:49
МНОООООГУУУУ ГО САКАМ...ОДВАЈ ЧЕКАМ ДА ГО ВИДАМHeart
Кон врв
joli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2006
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 22:27
pa najmnogu na svet go sakamSmile
no koga me nervira togas sakam da go zadavamLOL

Кон врв
joli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Ноември.2006
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 22:24
MNOGU GO SAKAM SOPRUGOT MOJ mada i po nekad me nervira NO MNOGU GO SAKAMTongueTongueTongueTongue

Кон врв
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 22:17
ne go sakam vinoto no pijam za nego,ne go sakam tancot,no piam za nego,ne ja sakam ljubovta,no ja sakam poradi nego.Sto mislite kolku go sakam?!?!?!?!!
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2006 во 14:51
Originally posted by Angle Angle напиша:

HeartMNOGU GO SAKAMHeartPOVEKE OD BILO KOGAHeartSEKOJ MOMENT SE POVEKE I POVEKE GO SAKAMHeart

I MNOGU MNOGU MNOGU MNOGU POVEKEHeart
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 21:27

HeartMNOGU GO SAKAMHeartPOVEKE OD BILO KOGAHeartSEKOJ MOMENT SE POVEKE I POVEKE GO SAKAMHeart

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 20:31
Originally posted by natalija natalija напиша:

Гога некој сака многу баш му иде да вика сите да дознаат EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
важно е тој да знај не ние
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 08:19
Гога некој сака многу баш му иде да вика сите да дознаат EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed
Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2006 во 01:47
Originally posted by Анжелика Анжелика напиша:

не да го сакам туку не знам како , некако ептен што знам како да казам абреееееееееееееееееееееееееее го сакам бре
добро бре шотуку викаш LOL LOL LOL LOL LOL
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 22:08
Se spletka malce Anzelika, ama kako i da e, sepak se gleda deka go sakas Big%20smile
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Анжелика Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Мај.2006
Поени: 147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анжелика Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 16:48
не да го сакам туку не знам како , некако ептен што знам како да казам абреееееееееееееееееееееееееее го сакам бре
..........
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2006 во 11:10
MNOGU GO SAKAM....se nadevam deka denes ke go vidam...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.