![]() |
|
Разум или емоции? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 36> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па како да се угоди на двете истовремено?
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
no razumot znae i pogresno da odluci, pa togas emociite da stradaat |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Da ne bese razumot koj znae koj pat ke go fatea emociite
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
OK,taka moze..
![]() ![]() Изменето од mamma - 03.Мај.2008 во 16:59 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ps...ne mi rasipuvaj sega... Изменето од mamma - 03.Мај.2008 во 16:56 |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Razumot veli : - Miren !
Emociite kako konj ednorog se digaat na dve ispustajki zvuk koj eci i gi nadvisuva planinite |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...4ISTA SOVEST=MIREN SON=VECHNO UPOKAJANIE NA DUSHATA...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Balansot e najdobar....jas sega kako da smisliv topla voda....no koga ke izreagiram emotivno ,se lutam na samata sebe ,zatoa sto e toa mac so dve ostrici......pogresno me razbiraat i muabeti posle kolku sakas,
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Umot e kreacija na mozokot za da prezivee, zosto emociite bile primarni i se pokazale kako nedovolni za soodveten opstanok
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Kaj se lugevo ???
Ja sve nervozni tipovi, sto mrazat, ljubomorni, zavidlivi, nesrekni, luti, gledam..!!! Retko srekni, zaljubeni, veseli, zadovolni... Kaj se ljugevo ..?? |
|
![]() |
|
Um imam razum nemam, grimasi pravam koga nesto potesko go stavam
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
kolku so sakas ![]() i lopata da rines ![]() Изменето од anakin - 01.Мај.2008 во 23:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ima nekoj bez emocii ??
Ima nekoj bez razum ?? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |