![]() |
|
Можно ли е да се заљубиш за еден месец? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 31> |
Автор | |
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nema sansi.... toa duri ne e ljubov... abe samo ednas se saka! posle toa moze nekoj da ti se svigja samo... ali svigjanje na podolg period duri mozam da kazam i na nekolko godini a toa za eden mesec sigurno bi traelo kratko i bi bilo samo kako.... TOJ MI BESHE SAMO SIMPATICHEN i tolko niso poveke osven ako e vistinskiot i ako toa prerasne vo ljubov!
|
|
![]() |
|
bibi_hippy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
ami ne... Abe... Toa ne e ljubov. Nie ne znaeme da sakame. Na prv pogled e samo dopaganje i privlecnost. Voodushevuvanje kon licnosta shto vi se dopadnala.A za da sakash...Potrebno e vreme.
![]() |
|
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
mozi da se zalubis za edn sat i da se zemis na kraj so neja zato jas vervam vo lubov vo prv poglet i mislam deka postoj lubov vo prv poglet
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
Цаци Галапчарот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Moze da ebes za 1 mesec, nisto povise
|
|
![]() |
|
MissWarrior ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Moze no neznam kolku taa ljubov e vistinska. Pre bi kazala deka se raboti za zaludenost
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
па јас така еднаш се заљубив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
se sl*gam so cnm
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ako ima jaka je*acina, se e mozno
|
|
![]() |
|
devojka21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
da se vljubis moze i za eden den ,no da zasakas nekogo mislam mesec e premalku
|
|
Life is beautiful
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga nekoja licnost e gladna za ljubov ne e sposobna realno da gi sogleda rabotite i se zaljubuva i za mnogu pokratko i ne pravi nekoj golem izbor dali taa osoba e soodvetna za toj cin, no i toa e del od zivotot, greski sme luge pravime
|
|
![]() |
|
bibi_hippy ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
se zaljubiv vo prvite 5 minuti od koga go zapoznav. A pred toa so site si sfakav kako zaebancija.
A pred dva dena me potisna ogromno razocaruvanje. Momentalno sum vo depresii, no i toa ke pomine. ![]() |
|
'UTRE' postoi samo vo kalendarot na BUDALITE!
|
|
![]() |
|
Ako me polni so pari i me seta kako da sum Tito, me trpi vo sekoja situacija i ne postavuva glupavi prasanja
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Можно е и за 2 секунди, жими мајка.
Абе љубов не постои, ја измислија комунистите за да ропаат без пари.
|
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Misalm deka da..I ja se zaljubuvam eh, za pomalku od mesec...SAmo
kakva e kakva e, ljubovta sto ne ubiva....the ultimate force...
|
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |