![]() |
|
Серии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122> |
Автор | |
saale ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolku serii e Prison Break. Dali da ja simnuvam od server ili ne? Taka bese so 24 h. Simnav 14 pa sega mi falat 10 epizodi od 1 serija.
Od prison Break imam 6 epizodi od 2 serija. Se isplaka da gi simnam ili ne? |
|
only the best can be N 1
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
LOST, C.S.I, ја гледав терористичка ќелија, Star Trek, Оливер Бин, и секоја интересна што ќе ја начекам на Кабловска!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Momentalno jas gledam samo My family a porano gledav mnogu serii... Gi gledav Ocajni domakinki, Friends.a gledav i Spanski ama mi pomina i toj kef. |
|
![]() |
|
JackTheBiscuit ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Единствено гледам Сопранови со задоволство од серииве кои се уште во продукција. Фантастични сценарија, глума, режија, и воопшто продукциска вредност километри понапред од другиве серии.
Покрај тоа знам да уживам и во Стар Треците, Зона на Самракот, Firefly (ФОКС мамето ваше! ![]() Англискиве да не зборам. Од Монти Пајтон, преку Да, министре до Only Fools and Horses. ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
poslednive nekolku dena ja sledam serijata Taken
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sanysoft ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Stargate Atlantis
Stargate SG-1 The 4400 Battlestar Galactica Eureka LOST Kingdom Hospital |
|
![]() |
|
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
C.S.I. ; O.C.California
|
|
Live long and prosper!!!
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
niedna.....porano mnogu gleav spanski serii,ama barem nauciv nekoj zbor spanski
![]() inace katastrofsa se
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Lost C.S.I miami, new york , Teroristicka Kelija,
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Lost и C.S.I. Miami.... А сега ќе ги гледам и C.S.I. New York
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Izgubeni
Istraga na mestoto na zlostorstvoto ... (Koga imam vreme)ne sum redovna pred TV vo sustina ne gledam TV! |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
lost, csi miami, a ke go gledam i new york, the oc
the war at home
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
bella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
prision break
mnogu jak |
|
![]() |
|
![]() |
|
bella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
prision break i 24 , se najdobrite serii!!!!
lost e dobar isto taka. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |