IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Плачење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Плачење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 29>
Автор
Порака Обратен редослед
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2008 во 00:41
Па...си ренѕам така...црвенеење
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 22:38
Ne sum nekoja placka na koja malu i treba pa ete gi solzite.Do pred tri godini placev na filmovi ,na drami dodeka ne mi se sluci najgolema tragedija vo zivotot.Togas placev so denovi, nemozev da prestanam.Koga se sovzemav malku se promeni i placot,bez glas samo solzi tecat,tecat, iskacaat od dusata.Ne moze nisto da se promeni. Nemok, taga a mi ide da urlam,vikam do nebo da moze da me cue.
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2008 во 20:54

OVAA TEMA ME TERA NA PLACENJE ...
NA PLAKANJE ...
NA PLANKENJE ...
NA PELTECENJE ..

ZAMINUVAM ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
jas ili nie Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2008
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај jas ili nie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2008 во 04:15
PRV PAT SE RASPLAKAV NA 36 GODINI I TRAESE PLACENJETO KAKO VODOPADI , REKI, KROKODILSKI SOLZI , PREKU NOK A PREKU DEN KAKO VO BAZEN TOCNO 6 MESECI.
DA TOLKU TRAESE.

MORAM DA KAZAM DEKA IMAV VOSPITNA OBUKA DEKA AKO ME TEPAAT NE SMEAM DA PUSTAM GLAS.JAS TOA BUKVALNO GO SVATIV I ZA NISTO NA SVETOV NE PUSTIV SOLZI, DURI NI NA POGREB NA RODITEL I LUGETO OTVORENO MI ZAMERUVAA DEKA TOA NE E DOBRO ZA MENE.

ZOSTO SE RASPLAKAV NE ZNAM EVE DO DEN DENES NE ZNAM ZOSTO POCNAV DA PLACAM SAMO ZNAM DEKA NEMAV MISLI DODEKA TECESE POROJOT TECNOST I ZNAM DEKA ZDRAVJETO MI BESE TEMELNO ZAGROZENO KOGA ZAVRSI OVAA POPLAVA, IMUNITET NEMAV POVEKE.

I NE MI BESE POLESNO

DURI ME ZBUNUVA KOLKU NE MOZAM DA GO SVATAM OVA PLACENJE DO DEN DENES.
Кон врв
princeza Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Јануари.2008
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај princeza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2008 во 16:58
Lele kolku placam :) Posebno na filmovi. . . heheheh
Кон врв
TheBlackQueen Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Јануари.2008
Локација: Cuba
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheBlackQueen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 20:00
placam ama nikogash pred drugu(osven kako rezultat na fizicka bolka)..koga sum sama ne se obiduvam da gi zadrzam solzite...
Before eternity beckons i ll make you mine ....GOODBYE MYSTERY GOODBYE PAIN GOODBYE LOVE WE LL MEET AGAIN

a name u had never heard,that had no meaning at all,a super natural echo in ur dream!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 14:17
plachenjeto bilo dobro,...za mienje na ochite!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 11:10
Јас сум плачка, ама сега кога НАЈМНОГУ ми требаат солзит ги нема. Поминувам низ најтежок период од мојот живот, се соочувам со суровоста од минатото кое лошо се одразило и имам неверојатна потреба да се исплачам, ама не можам
Кон врв
BidiFit Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 454
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BidiFit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2008 во 02:46
Со плачењето се ослободува душата од напор,притисок и горчинна. Но знаеме да заплачеме и кога сме најмногу среќни. Самиот чин е толку впечатлив, што неможе да остане незабележан. За да заплачете активирате исто онолку мускули колку што се активни и при смеењето. Но сепак нели, поубаво е кога се смееме.
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 19:50
se place od nekolku pricini:
pomislata deka nekoj e mozda podobar od vas
deka nesto ne pravite kako sto treba
deka nekoj drug ti go zema toa sto mislis deka ti pripaga...........
Кон врв
kicaan Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Октомври.2007
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kicaan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 18:10
мафтањеPorano bev golema placka ,ne znam da se karam i kako odbrana sekogas mi potekuvaa solzi placev na tazen film na necija nesreka na najmala navreda i moram da priznaam ne se raduvav na toa, ne si ja bendisuvav taa osobina .No  koga ke se slucese nesto navistina seriozno jas togas stanuvav mnogu cvrsta i dejstvuvav vednas .Taka da toa mnogu cesto me zbunuvase .Od edna strana custvitelna na najmala neprilika  a mnogu cvrsta na golemi problemi. Sega veke nee taka , mnogu poretko placam a i zivotot polesno go prifakam takov kakov sto e  ne mi deluvaat veke tugite postapki i mislenja ,znaci treba da se izzivee zivotot . Treba da se pomine placliviot del koj e isto taka mnogu vazen.големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
SummerLove Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
verliebt

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SummerLove Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2008 во 16:49
ne placam cesto no nekogas nervozata me kari da zaplacam
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2007 во 22:07
Originally posted by nedopirliv nedopirliv напиша:

Dali koga ni e tesko placimeme,site imame potreba od toa bez razlika dali sme maski ili zeski,maskite uste od mali gi ucat da ne placat,bidejki ke bidat slabi zaradi toa no vsusnost taka nesvesno ima satavat samo frustracii koi gi potisnuvaat i na kraj se pretvoraat vo agresivnost.

Dali placeme sami ili ni e potrebno ramo za placenje,devojkite sekogas placat uz muabet so nivnite drugarki ili najbliski,a maskite toa kako sto kazav go potisnuvaat i sozllite gi pokazuvaat samo pod dejstvo na alkohol.

Placejte i ne stramejte se od toa koga vi e najtesko toa e edinstveniot ventil na vasata dusa

A posle dozdot ide sonce posle solzite sekogas nasmevkata e najubava!

Досега не сум плачел, но осеќам тегоби подолго време. Затоа мислам дека е подобро да се исплачеш кога ти е тешко се разбира доколку можеш/ Јас лично не можам.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Miyoko Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Септември.2007
Поени: 24
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Miyoko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Септември.2007 во 00:28
Не сум многу голема плачка и не плачам за секакви глупости и проблеми. Не си го дозволувам тој „луксуз“ да се расплачам пред секој, бидејќи така еднаш се изгорев ... односно, моите солзи беа злоупотребени... После тоа, сосем поинаку гледам на плачењето.
Го сфаќам како издувен вентил. Едноставно речено, тешко ти е и седнуваш и плачеш. Ќе поплачеш малце, ќе се осетиш подобро и спремно за понатаму.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1819202122 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.