![]() |
|
Секс со женет човек |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 75> |
Автор | ||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Па нема брак без проблеми мислам.. во секој дом мора да има по некој проблем...
-- Сеа ќе цитирав ама гледам метлата на Елени ја завршила работата ![]() Дали тоа Well се обраќаше на mimi со друже ?!? ![]() ![]() |
||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Tој е оној кој прави грев , зашто лаже , бега од реалноста не може да се сочи со проблемите у бракот ( доколку ги има) или изчезнатата љубов ... итд ... хаха а секогаш пази ги напаѓаат овие од др страна што си теркаат авантури ОМГ ![]() |
||
![]() |
||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
|
Како шо кажав, зошто швалерката/от да биде неморална ако таа е сингл?? Женетиот човек е тој што ја изневерува жената! |
||
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
[/QUOTE]
еее алооо мала шала ![]() ![]() да се разбереме ни јас не поддржавам ова да не ме свативе случајно погрешно ??!!!! Но само досега зборев дек аима повеќе причини ,,, разлини луге кои си дозволуваат многу ете и растураат бракови, прават нереди... Има секакви.. јас обективо опишував.... Единствено во темиве е што го подржувам сексот само ако на тој брак се гледа крај разведени и љубов ако има , свашта може да се деси во животот а иначе од другите ствари кои неслучајно ги набројав секако дека не ми се допаѓаат .... Но тоа е ова модерно врме наметнува пголема либерализација и во сексот покрај во другите ствари па многумина се си земаат за нормалнбо а и успешно го прифакаат а секогаш дали на форумот или општо во животот ке има различни мислења , бидејки секој е различен !! Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:33 |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:30 |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..АЈ СЕГА ТИ...ТАМАН СЕ ДОГОВОРИВМЕ КАКО ДАЉЕ..СЕГА ПАК НЕ МОЖЕ...ЕЕЕЕ,ЗОШТО ДЕ?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
не би рекла баш се .... |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
NISTO NE E NEPODNOSLIVO,SE MOZE DA SE RESI.......AKO SE SAKA
|
||
![]() |
||
|
![]() Само ако се ајдат у неподнослив брак е тогаш најбраво!!!!!!! ![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
sto ti e???? mislis imas pravo za vakvi kvalifikacii???? nema potreba od takvo nesto Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:26 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
..........zatoa sto nemaat ni trunka moral vo sebe a ni griza na sovest...........ete zatoa...............
|
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
iiiiiiiiiii.................sto so toa sto go imas?????............nesto kao falba e ova ili sto???? Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:24 |
||
![]() |
||
|
Зошто е забрането овошје?!? Швалерката/от тука не е
воопшто крив/а, ако е сингл секако. Треба женетиот човек да го кудите,
а не неговата/иот швалер/ка! Тој е тој шо ја изневерува својата жена, а
швалерката/от само си го прави ќефот, ништо друго!
![]() |
||
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
Epa aj razmisli dali odgovaras na toj opis?
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |