![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 55> |
Автор | ||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Колку сум брз со испораката, ќе ги добиеш материјалите идната година (се надевам) ![]() Еве една колешка ме чека една недела да и пуштам mail со некои материјали !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од james dean - 22.Мај.2008 во 21:50 |
||
![]() |
||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
|
Blaze si ti.
|
||
What you see,hear and feel is not always true.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Go sonuvav ona sto mi nedostiga denovive vo javeto...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Astra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 297 |
|
Џејмс ова беше шега-си направив филм.
Но одговорот на твоето прашање е сепак потврден. Да верувам во реинкарнација или во паралелно постоење во разни димензии и времиња ![]() Околу материјаливе за читање, како сме почнале ќе испадне дека ќе се затворимео библиотека и ќе се отепаме од читање ...хахах А соновите, па сонував дека ми потонал брод ![]() |
||
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Веруваш у реинкарнација ???? ![]() Имам и за тоа нешто ! ![]() ![]() Се, само соновиве ги заборавивме бе еј !!!! ![]() |
||
![]() |
||
|
Па тоа ќе биде штета за светот, не за нас.Ако неуспемее сега, ќе успееме во следната инкарнација итн...во стилот, таман кога ќе стане жешко и интересно иде онаа фамозна порака:ПРОДОЛЖУВА
Б.Девил фала на информацијата. |
||
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
па да само тоа..........поточно моите заби......а на другото не се сеќавам..... ![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
Fala, na razbiranjeto Astra ! ![]() Ke ti gi pustam materijalite najskoro sto mozam!!! ![]() I ne e deka i jas nema da dadam svoj prilog vo toa, ne se sekiraj... ne sum jas tolku los!!! ![]() Изменето од moira - 22.Мај.2008 во 03:01 |
||
![]() |
||
|
Black devil a sto se slucuvase so zabite vo tvojot son? Samo toa sonuvase ili ime i nesto drugo plus?
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() NE!. Pomisliv u stvari deka deka si Jul Briner...hehehe ok, dobro eve jas kje bidam fina i kje gi citam tvoite materijali. Se nadevam toa kje ti obezbedi barem 5 minuti da go procitas vesnikot. Изменето од Astra - 21.Мај.2008 во 08:53 |
||
|
||
![]() |
||
Дудуловски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
|
Забите може да ја симболизираат и сексуалната енергија. |
||
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
||
![]() |
||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
|
Колку што се разбирам....не е лошо биди си спокоен |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
хм оже ли некој да ми објасни што значи да сонуваш здрави заби......знам за паѓање или расипување или пак за расипан али за ова појма неам........да не е нешто лошо....???
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
|
Астра, ај не ме дриблај сеа ...... не ме мести !!! ![]() ![]() ![]() ![]() Немам време весник да прочитам, а не нешто друго! ![]() ![]() Него, ......... а јас тебе да ти ги дадам материјателите, па ти после се да ни објасниш! ![]() ![]() Се разбира.. можеш ако сакаш и да ме отераш .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ама ај....... In the name of science ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |