![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 46> |
Автор | |||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
tebe moze da te sfatam zatoa sto nezavisnosta na kosovo go ostavi bez trener tvojot omilen klub...no ,nema mesto za panika...vardar e silna ekipa i ke najde nekoj trener koj e podobar od srbinot...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
mislis srbite od makedonija...inaku visinskite makedonci nikogas ne bi se mesale u vakvo nesto...Makedonija e so EU i SAD a ne so drzavi kako srbija za koja se znae kako ja sakase i ja saka nasata drzava...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
jonecpa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
||
SuicideMessiah,
nemoj da se zanesuvash deka ako nekoj ne e za Srbija deka e bugarofil, kako shto naveduvash. Sakam da Ve potsetam samo na nekolku raboti vo vrska so nash*te t.n. brrakja: Koga se raspadna SFRJ (prichinite se jasni) vojskata seushte beshe vo Makedonija (ne JNA tuku onaa koja imashe trobojka) Makedonija proglasi nezavisnost a tie "brakjata" go sobraa oruzhjeto, tenkovite, cevkite za navodnuvanje, shtekerite.. i se odnesoa vo "bratskata" ni Srbija, iako 6% od celokupnata oprema vo taa armija beshe nasha. No seto toa ne e nishto ako se zeme vo predvid deka vo toa vreme a i sega imame ist neprijatel, a tie ne ostavija bez zrno barut, bea posilni i sega se. Ne pomina dolgo vreme i onie zaednichki neprijateli zapozhnaa da pukaat na nas. Nash*te "brakja" ni ja zatvaraa ranicata, a za potsetuvanje nekoi drugi ni ispratija tenkovi, helikopteri.. a mnogumina kako Vas tie narodi do denes gi smetaat za nashi neprijateli. Sleden moment e crkvata. Sega nesakam da ja objasnuvam istorijata i faktite no kje Vi objasnam samo edno. Eden moj prijatel "brat" me ubeduva deka jas voopshto i ne sum hristijanin zatoa shto MPC nepostoi. Postojat ushte mnogi raboti za koi mozheme da diskutirame, no mojot predlog e da pochneme vekje da se grizhime za sebe. |
|||
![]() |
|||
SuicideMessiah ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 157 |
||
Daj bozhe Brate...Makedonija e so vas...ostai ovie albanci i bugarofili vo drzhavava...se znae za kogo e vistinskiot Makedonec! Kosovo je Srbija! |
|||
![]() |
|||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
||
Се виде дека и на ЕУ и не и е паметно баш да си игра со Русија. Затоа Извештајот на Европската комисија во врска со војната во Ј. Осетија беше прилично неутрален. Ја осудија Грузија за претерана употреба на сила, а Русија ја осудија за тоа што го нарушила интегритетот на Грузија. КаКО И ДА е, тоа е далеку од првите препораки и осуди од страна на најголемите американски полтрони во ЕУ (Литванија, Летонија, Естонија и Полска)
|
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
![]() |
|||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
||
Ako ni dade amerika. Prvo treba niv da gi prasame dali smeeme.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
dudulovski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 998 |
||
Признавање на АПхазија и Јужна Осетија. Под итно!!!
|
|||
Еден литар ракија на ден и секогаш ќе бидеш здрав како дрен.
|
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
Koe prasanje ![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
BarcaTheBest21 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
|
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
sfetska masa ili svetska sila ![]() |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
BarcaTheBest21 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 8 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
stasi ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
||
KOSOVO?
Jas znam za mal del sto se naoga vo Srbija ama Kosovo drzava ![]() |
|||
![]() |
|||
Ravnogorac..3 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
||
не бре, до 2010 америка е на колена и нормално ќе и го попуши на Русија |
|||
![]() |
|||
Dardania ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
||
DA u pravo si posle 1000 godini.... KOSOVO ke stane sfecka sila .............
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |