|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 100> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-На што се сеќаваме во Кисела Вода за време на владеењето на СДСМ. Создавање урбана мафија како ФИКОМ и други форми кои оштетија многу граѓани со продавање на еден стан на повеќе лица. По нашето доаѓање на власт се разоткри овој криминал и главните актери се ставија таму каде што им е местото, во затвор, рече премиерот Груевски на вечерашниот митинг одржан во населбата Драчево во општина Кисела Вода. ...едните ги оштетија граѓаните,вие демек ги затворивте виновниците..а несуЏени станари останаа со празни раце и без пари.Во недела гарант ќе гласаат и за едните и за другите. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...И така мајче,спечали ,ми спечали до три стана,во пуста Либија,која сега јет испустена, а чедото и Грујо,сос брата му студирава во градот под Маркојте кули, Прилепа,ај шо студираа катаден сите ги гледаа како беа дарни за учење,та Миле јанакија ,односно неговиот им татко Испитите им ги полагаше.А они ,сега некој че речи за мачедонија се борева,па беше зачеток на Самостојноста, аа не ги знаевме и глдеавме ,ич стојко за мачедонија не ги болеше,Сал чекмеџе да наполнат сакаа они. Сега од ко им ПАТ исчистивме, и се на тацна им дадовме ,Јунак се прај Кољо, ако Кољо,време че дојде и ти за правда да платиш.,мачедонија уште вистина не дочекала,сега ВРХОВИСТИТЕ ја газат. |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имала мајка едно ми чедо
едно ми чедо Никола со очи ѕвездици , лице трендафил левенто чедо крилато __________________________ Ајде поведи го народот кон среќа оти он го заслужува . |
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Село гори, Грујо се чешла. Го стави учката министер за одбрана, предизвика револт кај народот и улична војна и додека толпата дивееше по Скопје, тој мртов-ладен сече лента на фабрика за балетанки???!!! Којзнае дали разбрал дека го пцуеја од собрание? Ај за него и другар му Али баш ме заболе увото, ама и Македонија топтан со нив ја отераа во мајчината... од сред македонско собрание!! |
|
paracetamol
Група Регистриран: 11.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 71 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Covekot koj go fate panika pred da propadne carstvoto go zapalili Rim.
A sto napravi Grujo koga osete deka ke mu zatne "zlatnata" ceshma,a? |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И да ,така за него,за оној,за ОВОЈ... ПОЗНАТО Е ДЕКА НА НАЈВИСОКИТЕ СТЕПЕНИ НА КРЕТЕНИЗМОТ,НЕДОСТИГОТ НА ИДЕИ СЕ НАДОМЕСТУВА СО ВИШОК НА ИДЕОЛОГИЈА. Пошто знаењето е СИЛА,знаењето е МОЧ.?!? |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prosteno ti e de,......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакав само да помогнам! Ако е тоа грев, ќе го издржам и тоа.... банирањето
|
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-ovoj ''smesta''da se banira,...pa i cela australija ako treba.
...ochigledno e deka ne gi poznava pravilata tuka. |
|
|
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Don't I, Don't you, Don't we, Don't they but doesn't he, she or it!
I am not showing off, just free tips! |
|
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|
Gorazd777
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве една дистанца кој е сегашниот вожд на мачедонија,можеби и знаете,нели? демек некој само кука,како е крив некој друг за се,? |
|
ВОЈНАТА Е МИР
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера отишол на некое отварање 10 минути порано.....
нема шанса....сигурно утнале протоколџиите за саат време порано, па така си дошол во негов препознатлив стил...со 50 минути закаснување....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- mislam deka tuka ovoj go spomnuva i...ubavo kazuva koj e:
...don't he? |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |