![]() |
|
Дали сме наследници на АнтичкитеМакедонци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 93> |
Автор | ||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Зашто
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|
Треба сите да знаат - не ни е срам на нас Македонците дека сме имале Епирска снаа у куќа
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...znam ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Нема дали сакаат дали нејкат - ако се Македонци тогаш се староседелци а ако не се Македонци тогаш разбирам зошто им смета тврдењето на Македонците за нивната античност - едноставно бараат кои се и што се а не им одговара античката Македонска основа
![]() Па немора бе луѓе сите да сте Македонци - има ентитети во Македонија пун куп може за што сака да се изјасните,оставете не нас Македонците да си бидеме тоа што сме ![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
точно така, ние сме си староседелци, уште пред александар, сакале другите или нејќеле
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Кога е Македонец во прашање нема му друго - Македонец е и тоа му е - примесите се секогаш добредојдени ама ние не сме домазетовци како на пр.Бугарите - тие се знае дека се дојденци и окупатори,тие траките и др. ги Бугаризирале а Траките како етникум изумреле - со Македонците тоа не е така бидејки народот постои на просторов уште од создавањето на Македонската нација,никој не успеал да не пороби етнички,ние сме само Македонци и ништо повеке
![]() |
||
![]() |
||
skywaker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
|
za toa vo pravo si site sme luge od krv,meso i koski nisto ne menuva toa |
||
![]() |
||
skywaker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 96 |
|
ama sakam da mu kazam deka Kralstvoto Makedonija bilo i vo azija,evropa,afrika a od togas mesani,mesani kolku sme
|
||
![]() |
||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
|
Е, па яс ако имам да речем 50% ДНК од траките, требе ли да се лупам во грдите дека сум тракиец а не бугарин? Мене тоа ми е през малкиот Охо. Ако ште да имам и ДНК од Патагония, тоа нема да промени ништо во мене. |
||
![]() |
||
|
samo da znajs ako prajme muabet za anticki makedonci to znaci da makedonija ne znaci deka ima anticki gen,mozi da postojat takvi vo indija,vo iraq,vo egipet zato ne mozis da kazis dali imame ili nemame
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
ДНКто кажува процентуално колку имаш корен од кого - на пр.
50% антички македонец 30% словен 20% останато така се водат истражувањата - нормално дека никој нема 100% чиста крв ![]() |
||
![]() |
||
|
abe samo taka go potencirav aleksandar ama ti sigurno nemas anticki geni od nekoj makedonec ako si so takvi geni te molam dokazi mi? |
||
![]() |
||
|
vo red toa ama toa bilo pred 2 mileniuma,a za dnk imam gledano kako zema od eden bese mislam VIZOGOT sporeduvaja so eden coek od danska,poentata mi e deka vo 2 mileniuma narodite se mesaat poveke pati,gledas sega ima albanci vo makedonija po 100 god, moze ova da bide albanska teritorija |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 93> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |