![]() |
|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 23> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sakav da recam ... nie, mazite ne znaeme da postavime prasanje kako treba ... na primer ke prasame: - sakas da te odnesamo vo parkot ... ? - NE !!! treba: - sakas da odime na kafe ? - DA !!! a kaficot e vo parkot !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Ова не важи за .....сите жени.....
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Ili alternativno prasanje .... da se vidime denes ili utre ? i ednoto i drugoto e DA !!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
treba da se prasuvaat zenite so prasanja od tipot KAZI MI - DA !!! ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...Jas sum sepak da bidam Julija...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
navedi ja zenata da ima dominacija, nesto kao da stane Romeo i dopusti neka ja prevzeme igrata...garant ke uzivas...nesporedlivo e...
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Не, не е така!! Прашуваш машко - -имаш ли швалерка? ако рече ДА - тоа значи МОЖЕБИ!!!! ако рече МОЖЕБИ - тоа значи ДА!!! Машко никогаш не вика НЕ - ќе испадне дека не го бива !!!!! Изменето од којсумјас - 30.Март.2008 во 18:38 |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
mnogu komplicirani ispasnaa? pa zbunet nie od sekogas ne komplicirani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vaka, koga e vo prasanje nekoja"mala" rabota, kako well sto rece, (nekoe poklonce), ijas vika neeeee ne mora, ima eden razlog... ako sakas da me izraduvas togas, ne me prasuvaj, kupi go, pokloni mi gi, i sam ke vidis kolkava e radosta... NO koga e vo prasanje nekoja"golema"rabota, e togas tocno kazuvam DA sakam ili NE ne sakam`!!!! a zosto e toa taka? kazi mi da ti kazam ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
I ja mislam taka |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Изменето од mamamd - 30.Март.2008 во 08:50 |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Не, не, ти само мислиш дека мислиш не!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
|
Јас не се согласувам со ова....додуша јас уште не сум жена.
![]() ![]() |
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...koga vikam ne, navistina i mislam ne....
![]() |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |