![]() |
|
Моето дете е геј |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 24> |
Автор | |||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da.............!!! |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
така е,.... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
||
gay ili str8..sto toa menuva?
...podobro principielen,moralen GAY covek...otkolku rasipana,nemoralna HETERO licnost prav roditel..ke go saka i poddrzuva svoeto dete bez razlika na negovata sex-orientacija GAY E OK !!! ![]() ![]() Изменето од Makijaveli - 25.Март.2008 во 14:19 |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
![]() |
|||
mind reader ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
||
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
mojot najdobar drugar e gey.
znam niz sto pominuvase i kakva borba imase sam so sebe.
mislam deka ja cuvstvuvav i jas zaedno so nego.
na vakvi temi, koga gi branam homosexsualcite, kako nego da go branam
ne bi sakala moeto dete niz toa da minuva.
toj odigra mnogu golema uloga vo gradenjeto na mojot pogled kon se' sto e razlicno, ne bi sakala da recam anomalija, jas na toa ne gledam taka.
jas razbiram i prifakjam.
|
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
[..mamma ..ЈАС СУМ РЕАЛЕН!ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ..-НЕМОЈ ДА БИДЕШ ТАКОВ ИНАКУ ....(ај да не се повторувам)!!!..ПА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ ИЗРОДИ ОД ТОА ПОСЛЕ(ПОТОА ДЕ...)!!!...ОВА НЕ Е УСКРАТУВАЊЕ НА НЕКОИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА...ОВА СЕ НОРМИ НА ЖИВЕЕЊЕ..,ДЕТЕТО НЕ СЕ РАЃА СО ПРЕДИСПОЗИЦИИ ДА БИДЕ ТАКОВ..ТОЈ СЕ ОФОРМУВА,А НА ТОА ВЛИЈАЕ ОПШТЕСТВОТО,СЕМЕЈСТВОТО...ДРУШТВОТО!!КОЈ НЕ ГИ ПОЧИТУВА...АЈ ТАМУ..[/QUOTE]
Ne bev razbrana???? OK...eve ..konkretno,iako NEMAM pravo da komentiram NEMAM lichno iskustvo i NEZNAM kako bi reagirala,no sigurno ne bi mi bilo seedno,kako shto nekade pogore prochitav.Toa shto boldirav vo tvojot post e i moe razmisluvanje. No,sepak bi sakala da slushnam tuka edna "vistinska prikazna"od eden vistinski roditel koj ima dete koe e homoseksualec. |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Какви семејства?!?! Демек хомосексуалци раѓаат хомосексуалци и бисексуалци раѓаат бисексуалци?!?! И каква политика на однесување? ![]() ![]() ![]() Смешен си!
Значи тука си се побиваш самиот. Ако оставаш можност твоете дете да е педер, значи и ти си педер ![]() ![]() ![]() Како тоа ќе му eбиш мамето? ![]() ![]() |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Репарирам - од англиски repair = поправам. ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
Уау марија колку си контрадикторна! ![]()
Јас израснав токму во таква средина. Имам поголем брат. Јас сум геј а брат ми е стрејт. Ај најди сега нзс? Јас не се идентификував со мајка ми.
{Полови} „Улоги“ (i.e. Gender Roles)... колку го мразам тој збор... демек ако е жена, мора дома да готви, чисти, пушта машина, пери.... а ако е маж мора пред телевизор со весникот в раце, со ноѕете на маса.... ![]() ![]() Или сега ќе речиш моето семејство е ненормално ради работите шо ги наведив... и затоа јас сум геј, а? ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
..mamma ..ЈАС СУМ РЕАЛЕН!ТРЕБА ДА МУ СЕ КАЖЕ..-НЕМОЈ ДА БИДЕШ ТАКОВ ИНАКУ ....(ај да не се повторувам)!!!..ПА ДА ВИДИМЕ ШТО ЌЕ СЕ ИЗРОДИ ОД ТОА ПОСЛЕ(ПОТОА ДЕ...)!!!...ОВА НЕ Е УСКРАТУВАЊЕ НА НЕКОИ ЧОВЕЧКИ ПРАВА...ОВА СЕ НОРМИ НА ЖИВЕЕЊЕ..,ДЕТЕТО НЕ СЕ РАЃА СО ПРЕДИСПОЗИЦИИ ДА БИДЕ ТАКОВ..ТОЈ СЕ ОФОРМУВА,А НА ТОА ВЛИЈАЕ ОПШТЕСТВОТО,СЕМЕЈСТВОТО...ДРУШТВОТО!!КОЈ НЕ ГИ ПОЧИТУВА...АЈ ТАМУ.. |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
MORE AJ NE VIKAJTE SI GO GJAVOLOT NA GOSTI! a STO KJE PRAVITE, AKO VI DOJDE...? iSTO STO I PRED - ZAREM KJE SE OTKAZETE OD DETETO? NE VERUVAM... POLESNO KJE GO KONTROLIRATE OD POROK KAKO DROGATA OTKOLKU OD VAKVA ANOMALIJA...SO EMOCIITE NIKOJ NE IZLEGOL NA KRAJ...[/QUOTE] majstorce...se razbira!!! muabet na mesto!!! ko i sekogas!!!
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Mnogu mi se chudni vakvi prashanja na koi
treba da se odgovara...napamet,bez nikakvo iskustvo, nema da dadam svoj komentar...zatoa shto ne sum POCHUVSTVUVALA na svoja koza kako shto vikaat-kako e, a ushte poveke nemozam da komentiram kakvi bi mi bile reakciite.. Zatoa, se nerviram koga na vakvi temi chitam sekakvi odgovori a bi sakala da chitam odgovori od roditeli koi veke imaat takvo dete (ova...konkretno za temava)...Bidete mi pozdraveni site.... i koi znaat a poveke onie koi neznaat... |
|||
![]() |
|||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
||
MORE AJ NE VIKAJTE SI GO GJAVOLOT NA GOSTI! a STO KJE PRAVITE, AKO VI DOJDE...? iSTO STO I PRED - ZAREM KJE SE OTKAZETE OD DETETO? NE VERUVAM... POLESNO KJE GO KONTROLIRATE OD POROK KAKO DROGATA OTKOLKU OD VAKVA ANOMALIJA...SO EMOCIITE NIKOJ NE IZLEGOL NA KRAJ... |
|||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|||
![]() |
|||
CONTESSA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
||
i ke dodadam ke ja pocituvam negovata odluka i ke ja podrzuvam negata sreka............. ama jas..................sto ne mozam da kazam za negoviot tatko....... ![]() Изменето од CONTESSA - 24.Март.2008 во 16:23 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |