|
ЕВРОВИЗИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 70> |
Автор | |||
iammacedonian
Нов член Регистриран: 22.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
барем да ја искористевме приликата и со бојкот да се напуштеше сцената за БЈРМ
уште еднаш СРАМОТА од србите |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе шо има врска кој како бил облечен.........гледај што ти прават како се понашаат спрема нив..........уствари пред да почнам да те прашам..........и ти да не си некој србоман????? |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еве го вечниот песимист
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Заслужено не сме во финале........Песната врска немаше, Тамара облечена како баба, Врчак со 2 броја поголема облека, Гаџа облечен како за на зуски играње. Бидете реални...... песната беше фушерска.
Не 10, туку 15 песни беа подобри од нашата. Ја критукавате Хрватска..... Хрватска според најдоминантните кладилници е меѓу првите пет земји уште пред десетина дена...
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да да дел.........исто како тука и таму се поделени........а некои од нов и тоа добар процент не ни ја виделе Македонија.........знам trust me.......да не изнесувам факти сеа..... |
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
дел од нив ги знаеш
|
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
......блу мила немој да ме засмеваш на оваа мака молим те.........ги знам и нив...... |
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Блеки ги има...ама во дијаспора брат
|
|||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izvini prijatele,bas sum razocaran sto ne ti ja skontav ironijata...izvini molim te..uste me drzi razocaruvanjeto |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да да блу.........тоа претпоставував.........али знаеш .....многу малку не има........постави самоодбрана.........ќе биде жустро.... |
|||
|
|||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да мила сепак бевме супер и подобри од некои што влегоа....сепак честитки до нашите секоја чест за храброста за ова |
|||
|
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
koj napravil?...nikoj ne napravil..gi nemavme brakata Bosanci,Slovenci,Crnogorci da glasaat za nas..glasovite od dijasporata od Avstrija gi nemavme...taka da toa e...uh se jadam sto mi e krivo...se bese super,ali mene scensjiot nastap mi bese prilicno KONFUZEN..ne mozev da gi pratam sto pravat..imaa li voopsto kordinacija vo igranjeto?..ali nejse |
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ako ne sfati, jas samo se posheguvav na smetka na paranoidnite izjavi deka nekoj postojano pravi zagovor protiv Makedonija, pa zatoa ne ne' biva. I ne tropam, fino covecki zboruvam. |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
тука си во право брате........а реалноста е таа......за жал........не во наша корист..... |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |