![]() |
|
Што мислите за градот Струмица? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 31> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
абе ги знам скоро сите места низ Струмица само не сум ја по скарата..по салатите сум...
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Ako si meraklika za dobra Makedonska atmosvera so rakivka cist vozduh i dobra skara da odis vo PODGORSKI AN toa ti e vo pravec na Kolesino, Mokrievo tamu.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
хаха....е да.
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Abe ovie do pred 5 godini ziveeja taka i kaficite im bea takvi. Ja prv pat koga vlegov vo toj Ibiza im se vikase eden mal kafic se zaprepastiv kako vo vremenska masina da sum vlegol. Gledas deka ne me razbiras sekogas. |
||
![]() |
||
|
абе се ми е јасно тоа и дека така живееле ама тоа било времето на татко ми друже се се менува конташ? мене да ме питаш сакам пак да е така
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ama ovie se apla taka se i ponasaa taka i ziveeja. Kako toa da ne go znaes ova. |
||
![]() |
||
|
па затоа сум рокер во душа
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Monospitovo bese izvor na rok, tamu kako vremeto da zastanalo. Dolgi kosi , fordovi od tie starite , kaubojki i kozni jakni. Zamre samo toj stil. |
||
![]() |
||
|
абе остај ти рокери струмичани битно има
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
deka tuka |
||
![]() |
||
|
Ne e veke so bese go nema susy q. Ja nema starata klapa neki novi klinci sto nemaat pojma od alternativa. I Monospitovo zamre, ako ste bile tamu bea najdobrite rokeri. |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ne,...po selata ne sum bil,...,..,....a,be do tri god. sum bil tamu,...posle me donele ,...tuka,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
eee,...odamna beshe koga i jas odev tamu ,..kako mal ( sum berel patligjani,piperki ,...a ,vo strumica i tutun sum nizel),...,...sega ne sum bil 5-6 godini,...vo "las vegas",...
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |