|
Што би направиле кога би го вратиле времето |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | |
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eden den,pred poveke od dve godini ne bi posla na rabota i se bi bilo poinaku sega...
|
|
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam sho
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU RABOTI BI PROMENILA................AMA ZA ZAL NE SE VRAKA................
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke onadam radoznali
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo uste da dodadam: osobata koja sum,sum poradi se toa sto sum pominala i dozivela |
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
УНИШТУВАЧ НА ЗАБАВИ
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako prvo ne sakam da go vratam nazad vremeto zasto mnogu raboti sum pominala i ne sakam pak da se navrakjam na toa...a i koga bi go vratila koj mi garantira deka ke postapam pravilno?...ili deka nema da zazalam?
kako i da e ,ne moze da se vrati toa sto pominalo...i toa e fakt
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZEBI I SEGA ZIVEEME VO VREME KOE NI E VRATENO.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЌЕ МУ ЈА СКРШАМ ГЛАВАТА НА СЕКОЈ ШТО ЌЕ МИ ПОНУДИ ЦИГАРА.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toa sho me pravi kako edinka so samoto raganje e fakt deka, koga bi se vratilo vremeto siguren sum deka bi ziveel mnogu porazlichno od sega...taka nekako...
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини, ама на ова морам да ти реплицирам! Овие прашања ме интересираат уште од најраното детство и потрошив голем дел од животот за да дојдам до нивниот одговор, затоа што мислам дека се "круцијални" И за едното и за другото одговорот го дава Квантната механика - најчудната научна дисциплина. Инаку токму поради тоа се воделе оние познати "расправии" помеѓу "големите" Einstein и Bohr! Во таа прилика Einstein, не можејќи да поверува дека ниту Господ (се разбира ако Тој постои) не може да знае што носи иднината, рекол: Господ не си игра со коцкици! Верувајте Bohr бил во право! |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mi kazev na Josip Broz Tito sto ke bide so negovata Yugoslavija, a on ostatokot od zivotot ke go potrosese na strelanje najrazlicni stoki sto ne dovedoa na ova deredze
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu nesta bi smenila, no sega dodeka go psuvam odgovorot svakjam deka i mnogu nesta bi izgubila
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |