![]() |
|
Дали имате симпатија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18192021> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koj li nema
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
И јас си имам симпатија!
![]() |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
само да напоменам
симпатијата не е од форумот....од четот на идивиди е ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
да да имам
![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
mojata porfesorka po germanski !! mnogu mi e simpaticna!!!! epten
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
е како немам,,имам
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koj znae kolku vakvi patat po mene
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
мамичко, ама он не знае ништо и не покажува никаква реакција ама сепак ми е симпатија....јас ке си траам, не мора да знае ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
zarem na tvoi godini?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Vo ljubovta...ako e vistinska-nishto ne e zabraneto!!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
за жал забранета е, затоа не смеам да се занесувам многу
![]() штета, секогаш тие што не покажуват интерес кон мене, јас покажувам кон нив ,,,секогаш е така ![]() добро, битно е дека си имам симпатија ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zsh mona e zabraneta
imam jas ama ne e zabraneta samo alapacine da ne me izdadat
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
oti MNOGU zabraneta?
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Имам, имам, имам
јееееееееееее, конечно имам и јас ![]() ама таа личност е МНОГУ забранета за мене |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 18192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |