![]() |
|
Вашиот сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne uspeav da fatam moderatorka...ama ja ke si sonuvam
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...јас се надевам дека мојот сон ке се оствари...надежта последна умира...и нема да го споделам со вас мојот сон...мој е, и само мој...
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ja mnogu chesto sonuem, ponekogash se budam, i pishuvam toa sho sonuem...ne davam da mi kidne nisho...
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Mojot son e jave..
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ako ja onadam kako na son, ne ja ceka nisto arno
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не се откажувам од своите соништа...
Сонував...дел од сонот ми се оствари. Сонувам и ќе сонувам...има уште толку многу за остварување! |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ja le me milo se razbudiv... a zirnav tamu na nasheto mesto... nema kafe...aj trk... miloto mamino vredno.... ![]() ...mamma zabelezuvash deka sum raspolozena ...aj pogodi od tri pati...zoshto... ![]() Изменето од mamamd - 04.Мај.2008 во 22:03 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Me too ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
da uspeam vo zivotot i site sto gi sakam i mi zna4at da bidat zdravi i srekni!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Imav son, ne mi uspea, se se poremeti, se izvrti naopacki i od togas ne sonuvam
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
За да си ги оствариш своите соништа....
треба најпрво да се разбудиш.....
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...da mi se zivi i zdravi decata... da diplomiraat ...da se vrabotat... da im pomognam da si kupat stanovi...koli... i da mi rodat snaite dve vnucki i dvajca vnuci... i odvreme navreme da ni gi dadat mene i na poludebelkiot da gi cuvame... shetame...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Сонувај за она што го сакаш да го сонуваш...
појди таму каде што сакаш да бидеш...бидејќи имаш
само еден живот...и само една можност да го создадеш...
она што сакаш да го создадеш............
|
|
![]() |
|
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
sonuvam deka eden den ke pobedam na MTV muzickite nagradi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |