|
Што е подобро-своето или туѓото? |
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
paaaa jas bi rekla ............
......... sakaj go tugjoto da go cenish poveke svoeto |
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..................bravos be alekso..................
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој имал многу мерак на комшиката!
Еден ден купил едни убај сандали и и рекол да дојт вечер во плевната да и ги дајт! Арно ама таа со жена му била добра пријателка и и кажала па наместо неа оитишла жена му! Во темницата не ја познал и отпочнале работа и во текот на работата овој и реко „е ова е п**ка а не од онаа мојана капана партизанска“! Завршиле работа и и ги дал сандалите Утредента ја гледа жена му со сандалите и ја прашал од каде и се и таа му кажала дектој и ги дал!!! Тогаш чоекот сватил оти „Дупка си е дупка“ Наравоучение:ЗА ДОБАР СЕКС НЕ Е ПОТРЕБНА ДОБРА ФИЗИОНОМИЈА ТУКУ БУЈНА ФАНТАЗИЈА!!! |
||
car's freack
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
more tugjoto e poslatko,a za podobro si e svoeto,kako i da e!nikogas ne go posakuvaj tugjoto!
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More site gi sakam, uuuuuff!!
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....................pa po dvete.................jas go dobivam toa sto go sakam....................
i jas napisav za vo brak.................koga si veke vo brak ne treba nisto da ti smeta.................a za vrska.............sekoj si bira sto mu odgovara............
i ti sto mislis deka ako me palat ubavi zborovi i t.n..deka bi legnala so toj nekoj????????
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...........gledaj go tugoto imaj go svoeto!!!
Изменето од ZeZnAtA - 21.Април.2008 во 12:04 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......pa.............me palat ubavi zborovi...........neznost...vnimanie ......ubav decko....sreden namirisan......pedanten............mmmmmmmmmmm
...И СЕГА?...ПО КОЕ СЕ ВОДИШ?
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....a i da se izjasnam na temata..............tugoto e navistina poslatko................ama samo za fantaziranje i oci da plaknes..............ama svoeto si e svoe....uste ako znaes deka ti e posveteno samo na tebe................pa ima li poubavo nesto...............nemaaaaaaaaa
|
||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.........ne se sl*gam so pogore navedenoto................ako nekogo go sakas ke go sakas i sreden i nesreden i bricen i neizbricen,,,,,,,,,,i zdebelen i slab ,i po trenerki i po gaki i banjat i nebanjat.....sve e toa del od brakot i ljubovta........i nema vrska deka brakot ja ubiva ljubovta ili ja ubiva strasta.................zatoa i sme vo brak da ziveeme po relaksirano a ne na strek sekoj den lele cekaj ne sum nasminkana,,,ili ne sum peglana,,,,ili cekaj ne sum izdepilirana................gluposti..............no ne velam i deka treba covek koga e vo brak da se zapusti...............zlatna sredina............
Изменето од bibce - 21.Април.2008 во 11:59 |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ona shto e podobro ne mora da zna4i deka e poubavo!!!
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da be..jas sega u 3 saatot koga ke stane kerka mi da cica prvo ke trcam u kupatilo da se nasminkam i da se isceslam (a moze i nekoja pegla ke udram nabrzinka), za da ne me videl maz mi razbusavena i nesredena???..
Leleeeee....ako toa e ona sto ja pravi trevata kaj komsijata pozelena i poubava...tesko na komsijata...
|
||
Слатка_оххх
Нов член Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Забранетото овошје е повкусно
|
||
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..TUGO BOSKEEEE...
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |