IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - Бронхит
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Бронхит

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 15:55

најефикасно е да се употреби Бета каротен ...
(провитамин на А витаминот) ...
заедно со С витамин во поголеми количини ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
ogi90 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Септември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ogi90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 15:44
inace mene cesto mi se pojavuvase a ako ti e tebe prvpat moze ke ti pomognat sprejovi 
Кон врв
ogi90 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 25.Септември.2007
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ogi90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Октомври.2007 во 15:42
paa jas imav bronhit sea e iskorenet..nisto strasno so tekot na vremeto ke ti pomine samo dur ne mi pomina bev postojano 12 meseci so sprej sekoj den nasabajle i navecer i vo nosot i vo ustata..takvi raboti kako ti sto gi spomna ne sum koristel..inace dolgo vreme imav ali so rastenjeto se poveke se namaluvase i sea koa sum vo pubertet vekje nemam..sea praam kontroli na sekoi 3 do 6 meseci i samo vo krizni periodi pak sum na sprej ama toa e kratko.
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2007 во 13:28
Nikoj li neznae nishto da mi kaze тага
Кон врв
emkas Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2007
Поени: 398
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emkas Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2007 во 17:55
Veke skoro mesec imam bronhit,gradive uzasno me bolat ponekogash i imam problemi so dishenjeto od toa.
Primav razni terapii, malku pomognaa no ne celosno da iscezne bronhitot.Mi kazaa da naredam isitnet temjan na krpa i da si stavam na gradive i da go nosam dodeka sam ne se odlepi...momentalno go nosam, malku nervira ama se nadevam da mi pomogne, isto pijam sea i borov med.

Ve molam, ako znaete nekoj babinski recept ili neshto drugo od shto bi pominal pobrzo bronhitot , eve pisete ovde ...pozdravce do vas големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.