|
Бронхит |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најефикасно е да се употреби Бета каротен ... (провитамин на А витаминот) ... заедно со С витамин во поголеми количини ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ogi90
Нов член Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace mene cesto mi se pojavuvase a ako ti e tebe prvpat moze ke ti pomognat sprejovi
|
|
ogi90
Нов член Регистриран: 25.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paa jas imav bronhit sea e iskorenet..nisto strasno so tekot na vremeto ke ti pomine samo dur ne mi pomina bev postojano 12 meseci so sprej sekoj den nasabajle i navecer i vo nosot i vo ustata..takvi raboti kako ti sto gi spomna ne sum koristel..inace dolgo vreme imav ali so rastenjeto se poveke se namaluvase i sea koa sum vo pubertet vekje nemam..sea praam kontroli na sekoi 3 do 6 meseci i samo vo krizni periodi pak sum na sprej ama toa e kratko.
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj li neznae nishto da mi kaze
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke skoro mesec imam bronhit,gradive uzasno me bolat ponekogash i imam problemi so dishenjeto od toa.
Primav razni terapii, malku pomognaa no ne celosno da iscezne bronhitot.Mi kazaa da naredam isitnet temjan na krpa i da si stavam na gradive i da go nosam dodeka sam ne se odlepi...momentalno go nosam, malku nervira ama se nadevam da mi pomogne, isto pijam sea i borov med.
Ve molam, ako znaete nekoj babinski recept ili neshto drugo od shto bi pominal pobrzo bronhitot , eve pisete ovde ...pozdravce do vas
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |