|
АНКЕТИ и РЕЈТИНЗИ на политичарите и партиите |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И како дополнување на претходното
Килото на Црвенковски и килото на ГруевскиМногу логично, институтите во битката да го фаворизираат оној што ги создал се обидуваат на препад да ја фатат збунетата македонска јавност од типот што е потешко: кило волна или кило железо? Наспроти здравиот разум дека килограм си е килограм, без разлика од што е и кој го мери, партиските ваги засега мерат драстично различно: килото волна на Црвенковски ниту малку не е исто со килото железо на Груевски. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее мило мое тоа е нашата реалност-лаги и фабрикувани вистини. Зошто изби на површина разочарувањето од многумина. Ако се вратиме малку наназад- 2006-2008 -супер време- власта работеше за народот, СДСМ спиеше длабок сон. И наеднаш-оп нови избори-требаа 61 за да не бидат стопирани во работата Добија. Што добивме после тоа-ароганција, притисоци, бранкоманија, информации за рејтинзи и анкети со сомнителни резултати?! Кому му требаше информација каде е Црвенковски? Ако јас сакав да знам каде е тој, ќе го гласав! Кој ја отвори пандорината кутија? Кој почна да ја буди опозицијата? Зошто? Им беше досадно сами? И сега што? Нови избори? Зошто? Народот осиромашува, а ние трошиме на избори за да му докажеме на Бранко дека не го бидува?Кому му е важно? И во краен случај-што ако се повтори 2006, ако народот сега одлучи да ги казни оние што ги награди кога го казнуваа Бранко? |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за жал,ми објасни се ама не ми одговори на прашањето зошто мислиш дека другите анкети не се нарачани? да речеме оние на Павел Шатев?...пример... по што препознавате која анкета е нарачана а која не? еве објасни ми мене како на лаик |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пак ли бе ќе гледаме циркузи со анкети
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne treba anketite da se pravat za ohrabruvanje na clenstvoto. Toa e manipulacija so javnosta. SDSM ne moze da ja dobie naklonosta na narodot zatoa sto saka da manipulira i kje napravi se' za da dojde do vlast. Takvi anketi se samozalazuvanje i beganje od realnosta. |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто мислиш дека другите анкети не беа нарачани за охрабрување на она другото членство?
сите анкети се нарачани да подигнат нечиј морал..а тоа не е нашиот,верувај |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Povekjeto anketi dosega priblizno gi pogoduvaa rezultatite na izborite. No vakvi naracani i pripremeni anketi kako sto e ovaa poslednata e samo za ohrabruvanje na clenstvoto na SDSM |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најубаво кажано. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зар постои точна анкета
сите анкети се нарачани...така да исходот ќе го знаеме во јуни...ама скапо ќе не кошта..небитно кој ќе победи,сите се вечно гладни па додека се најадат отидовме ние јабана |
||
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova anketa ne e tocna. Anketirani se clenovi na SDSM i fingirano da izleze vakov rezultat. Ova sto go kazuvam e od sigurni izvori |
||
SOLI DEO GLORIA
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како и да е ... од Војводата ќе зависи која партија ќе владее во следните 4 години
"Колку сме , толку сме , тука сме" |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.press24.mk/story/makedonija/anketa-%E2%80%9Eprogres%E2%80%9C-sdsm-39-pratenika-%E2%80%93-vmro-dpmne-37
По изборите СДСМ ќе има 39, а ВМРО-ДПМНЕ 37 пратеника, покажува најновата симулација на институтот Прогрес |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zalam sto ne e podpisana od Pavel Satev
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://press24.com.mk/story/makedonija/anketa-sdsm-203-vmro-dpmne-191
Анкета: СДСМ 20,3% : ВМРО-ДПМНЕ 19,1% 58,3 проценти од анкетираните позитивно ја оцениле кандидатурата на Радмила Шеќеринска за премиер, покажа истражувањето на Институтот „Прогрес“ |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |