![]() |
|
НАЈГОЛЕМИ ПРЕДАВНИЦИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | ||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Незнам јас,два-троица тука ми тврдат дека воопшто не си ни женско.Незнам веке кој лаже
![]() |
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
Шефе, не става въпрос за някакъв сериозен разговор с този горния индивид. И да те помоля нещо като си тука- направи нещо по въпроса да не получавам обидни лп от индивида по- горе.
![]() Мисълта ми беше,че написаното се отнася единствено и само до субекта. До никого другиго, още по- малко до македонците. И не е във връзка с темата. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
Е немој сега да зафркаваш знаеме ние дека твоите предци збореле турко-монголски но Македонските татковци(просветители) не заџабе ги покрстиле и описмениле турко - монголите,немој сега дека не не разбираш
![]() |
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
Леле, ай недей ме слага на един кантар с теб. За оденето- оди си ти, ама не знаеш ни къде да одиш. Верно, не го разбирам. Твоят език.
![]() |
||||
![]() |
||||
bugar ![]() Сениор ![]() ![]() Бугараш Регистриран: 28.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 52 |
|||
Разбран(а) си, не се секирај...
Ние сосема добро се разбираме....
Само дали ќе не разберете кога ќе ви кажеме да си одите од нашата земја?
Или ќе изигравате дека не го разбирате нашиот јазик? (како што вам тоа од поодамна ви е својствено)?
|
||||
Јас сум си бугараш.
Кој верува - нека верува. А кој не верува - нека не верува! По националност Турко-Татаро-Монголо-Афганистанец!(Со декрет на Boogie) |
||||
![]() |
||||
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
|||
на тебе баба синко, за мене тъща. Подай втория пълнител! |
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
Ванчо Михајлов од порано и Љубчо Георгиевски од поново време.Поголеми од нив здравје
|
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
jonecpa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|||
Димитър Талев
Чел ли си "Преспанските камбани" или "Железния светилник ".? Вероятно не! Както казваше един наш посланик "Тито ваш, Гоце наш"
ДАЛИ НАВИСТИНА БИЛ ПРЕДАВНИК Талев, Димитър – 1.ІХ.1898, Прилеп – 29.Х.1966, София. Известен писател, главен редактор на в. “Македония”. След 9.ІХ.1944 г. е репресиран от комунистите. Автор на много творби за македонското освободително движение и епохата на цар Самуил – “Железният светилник”, “Преспанските камбани”, “Илинден”, “Братята от Струга”, “Самуил” и др. |
||||
![]() |
||||
OLUJA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
|||
Ванчо Михајлов од порано и Љубчо Георгиевски од поново време.Поголеми од нив здравје.
|
||||
,,AB OVO,,
|
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
Najgolemi predavnici se makedoncite koi ziveat vo Bugarija i Grcija
koi se pravat pogolemi bugari od samite bugari i pogolemi grci od
samite grci... sakam da kazam imame takvi i tuka na forumot
Изменето од Boogie - 29.Септември.2007 во 13:19 |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
jonecpa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
|||
Bugi treba da svatime deka koga se ,,borime,, toa treba da bide nasha borba t.e. na makedonski. Sechija tuga pomosh e ubistvena za nas. Zatoa zbunetiot treba da se ,,bori,, na makedonski normalno ako se chuvstvuva taka. Za mene lichno dali se bugari ili srbi seedno mi e i iskreno ne mi smetaat, ama tie prodadenite ne mozham da gi podnesam.
|
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
На пајонец му реплицирав,извинета си нормално
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Извинявам се , ако съм останала неразбрана или разбрана неправилно. Просто поста ми хареса, буди възхищение и уважение. И изобщо няма връзка с настоящите отношения между българи и македонци. ![]() |
||||
![]() |
||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |