|
Што во животот пропуштивте а не требаше |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | ||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
trebase poveke ete toa
|
||
vivi
|
||
redribbon
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2013 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се борам за саканиот кога имав прилика. Иако тоа значеше да се спротивставам на семејството и тукашните сфаќања. Ќе видеа по некоја година дека сум среќна и дека мојот избор не значи дека сум престанала да ги сакам и ќе ми простеа и ќе се радуваа со мене.
Ама глупача! Затоа што го ставив туѓиот мир пред сопствената среќа ја изгубив најголемата љубов која некогаш ќе ја имам во животот и споменот за неа ќе ме следи и мачи цел живот. |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пропуштив 2 години од нечија среќа, болка, тага, моменти со успеси, падови ... поминаа како секунда..како едно трепнување... и нема назад...
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па значи ништо не си пропуштила од животот.......
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тоа што сум го пропуштила богами го надохнадувам сеа до максимум
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sakam crna...............si imam
moze i bela |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj, jas kje ti kupam crna obleka za rodenden... komplet, so podvezici... Da ti lici zalosta.
|
||
Incredible Blue
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi nekogas treba da propustime nesto za da ni se sluci nesto drugo......
dali poarno ili poloso jas samo za edna rabota zalam.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dodeka ne ja ispustime nekoja rabota ili licnost ne sme ni svesni za znacenjeto na istata...otkako ke zamine vozot,nema veke nazad...a mozebi i ne trebalo da ja imame...mozebi nekoj od gore namerno taka gi slozuva kockite
Изменето од Andjelina - 05.Септември.2011 во 16:55 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И повеќе од тоа колешке ...
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај тебе и докажано!..... |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ахммм |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како бе ја пропуштив онаа црната од Пиволенд тууууу
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Било-поминало,сега е се минато свршено време...се обидувам да не се вртам назад...понекогаш судбината ги вмешува своите прсти,некогаш па и за подобро...
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |