![]() |
|
Во која... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
bill ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam da idam makedoniaaaaaaa
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
AROUND THE WORLD.... sakam da go svrtam ceeeeeeeeeeel svet |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Jas uste od sega imam planovi: London, Spanija, Amerika- sakam tamu na fakultet da odam, juzna amerika sakam tamu mnogu da odam osobeno na karnevalot vo rio, kina, japonija i tolku(mozit ke mi teknit da o posetam mikus na antarktika)
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
Македонски ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
имаме сличен вкус Аргентина и Ќина ми се омилени,најмногу заради планините а Ќина и заради специфичниот начин на живеење |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Па не сум била на многу места а сакам сегде да идам, да напраам едно кругче
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
E mene najgolema zelba mi e vo Tajland,Indija,cela Azija sakam samo pokraj okeanot,a na sever na ladnoto-ne fala.
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Definitivno ovaa esen sakam da odam vo London ili vo Avstralija
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Цела Европа секое катче...подалеку само во Азија....
|
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
kina, japonija, cela juzna amerika i da ne recam se sto e nadvor od evropa sakam da posetam |
|
![]() |
|
Mirakuliks ![]() Нов член ![]() Регистриран: 30.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Не сум бил сеуште во никоја од америките и така поисточна азија а дефинитивно би сакал
|
|
![]() |
|
preselnica ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 3 |
Sum bila skoro sekade vo Evropa, Amerika ne sum bila, no planiram da odam, sekade e ubavo, Magarska najgrozen narod, neljubezni, bez nasmevki |
|
preselnica
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() PARIZ:) ![]() Ja sakam proletta , ja koristam potpolno:) Za samo dve nedeli me ceka ova GRADOT NA SVETLINATA Изменето од maja |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Sakam da setam niz Evropa nikade podaleku od nea tuka ti e najsigurno
![]() |
|
![]() |
|
lavica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 480 |
GLEDAM NOKVA UBAVO STE SI PROSETALE, JAS DA VI KAZAM STOM SE ZATOPLI MISLAM SAMO NA MORE PA NE E VAZNO KADE KE BIDE.
|
|
sm
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |