![]() |
|
Иднината на човештвото е бисексуалноста? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne sum prebirdjija .... na poklonet konj zabi ne mu brojam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
![]() poveke istovremeno? ili edna po edna? heheheheheh |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
pa koj ne saka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
... e, ama ona saka zeni
![]() ![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
od fala ne se zivi .... pamti pa vrati
![]() |
|
![]() |
|
SiReNaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
![]() lele fala za smeshkata!!! |
|
![]() |
|
se popismanil
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 11.Декември.2008 во 14:08 |
|
![]() |
|
Do vcera mi pishuavshe licni poraki deka saka da si najde zena sto ke saka zeni a sea pleska tuka hehehhe p.s.aj ne se sekiraj nema da napravam copy-paste na tvoite poraki |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
За „природноста“ на овие „негативни појави“ можете да се уверите и од примерот кај животните. Иено, научно e докажано дека кај одредени животни постои појава на хомосексуалност. Повеќе можете да си прочитате на темата: Хомо- и бисексуалност кај животнитe Еве уште некој линк: Gay animals out of the closet? Геј фламинга посвоиле пиле А во неколку наврати имам пишувано и постирано вистинити приказни за истополови бракови и смејства, така што ако некој го интересира како сето тоа фунцкионира и се одвива нека се потруди и нека си побара. Имате и тема на форумов: Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
jas mislam deka ima logika a ocigledno i drugi mislat pa zatoa i gi dozvolile
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne , nema logika .... zatoa sto site drugi deca ke imaat mama i tato a toa ke ima dve majki ili dvajca tatkovci koi ke go ucat deka toa sto se slucuva pomegju niv e normalno ..... I kako sto rece Glen se nadevam deka nema da doziveam da go vidam kopletnit raspad na coveshtvoto .....
|
|
![]() |
|
Jas mislam deka deteto ke bide normalno ako dobie ljubov i vnimanie ![]() Mene mi go pravat zivotot polno raboti interesen, edna megu drugite se i devojcinjata. zasto da baram dugi interesni nesta koga sum zadovolna so tie sto gi imam? ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Која е тогаш смислата на постоењето на два различни полови:машки и женски?
Се надевам дека мислењата и истражувањата на италијанскиот д-р ќе се покажат неточни во иднина. Само не можеме навистина да знаеме во што може да измутира човештвото во далечна иднина. Се надевам и дека нема да бидам жива за да го видам цел тој циркус. |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ne e do kulturata da odreduva sto e normalno a sto ne..... prirodata go odredila toa mnogu odamna a nekoi od nas deneska go imaat sindromot "BOG" pa sakaat da stvorat nov poredok na zemjava .... taka toa ne funkcionira ...... nisto ne e slucajno pa ni toa deka za reprodukcija se potrebni Maz i Zena .... Velis vo Kalifornija e dozvoleno sklucuvanje na brak pomegju ist pol , i da posvojuvaat deca .... kazi mi kakvo ke bide toa dete utre? Koja e logikata na toj sklucen brak? Kakvo semejstvo e toa i so koja cel e formirano? ... I bidi sigurna deka ne sum edinstvenatakoja razmisluva taka , mozebi MAKEDONIJA e "zaostanata" zemja vo toj pogled ama mene mi e milo poradi toj fakt i ne bi ja menuvala za nisto .... a vo zivotot postojat i mnogu drugi interesni nesta koi ke ti go napravat zivotot ubav ...samo treba da se potrudis da gi najdes ....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |