|
ЗОШТО БОГ ДОЗВОЛИЛ МНОГУ РЕЛИГИИ? |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskata vera e aktivna vera, ne mozeme da go sirime samo toa sto go citame vo knigite, treba da go primenime i da go ziveeme, da se vploti vo sekoja pora od naseto bitie.
Zatoa da bideme blagodarni na sekoj nov den, na sekoe poznanstvo, na site lugje koi ni se bliski, na site onie koi gi sakame i koi ne gi sakame ( na onie koi ne gi sakame treba da im bideme blagodarni dva pati poveke), sekoj nov den e blagoslov, sekoj covek vo nasiot zivot e nas ucitel, samo preku drugite nie ucime kako da staneme podobri lugje.
Vi blagodaram na site vas koi ste tuka, preku vas jas ucam , vi blagodaram sto ste moi uciteli!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocno toa ni e ZADACATA ... da se naucime kako da dademe BEZUSLOVNA LJUBOV ... bravo kristin ... bas mi e drago sto si na forumov ... i se gleda deka ne samo sto toa si go procitala ... i ne samo da go znaes ... se oseka deka taka i zivees ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I togas LJUBOVTA ke ni bide edinstvenata religija!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
Kristin969
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto e BOG? Bog e BEZUSLOVNA LJUBOV, sekade kade sto davate bezuslovna ljubov vie go spodeluvate Bog vo Vas so drugite!!
Vie sirite ljubov, gi podignuvate vibraciite na svoe licno nivo, na kolektivno nivo, a koga toa ke se sluci na planetarno nivo = toa e rajot, ne nekade gore, tuku tuka na Zemjata !!!!
|
|
Ljubov i Svetlina!
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
goor
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 844 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav post marko antoni
;) Изменето од goor - 01.Октомври.2007 во 16:25 |
|
end off days 15...14...13....
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas odgovaram na prasanjata od moja gledna tocka imam pravo na toa neli? mene toa mi odgovara najmnogu, ama tebe ako toa ti smeta nema poveke da go pisuvam
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i se machka na leb ... cesto pati pisuvam deka pijam specijalno kafe ... toa e isto obicno kafe ... ama so dusa dadeno ... so eden nasmev i POVELETE ... a za machkanjeto na leb ... i toa go ima ... koga ke preseceme leb ... i so ljubov go dademe na nekoj koj ni e vazen ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aman vekje so taa ljubov,..pa,ljubov,...ushte da se machkashe na leb,...kaj ke i beshe krajot,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najvaznite raboti na zemjava se bezplatni
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
колку можеме ние да дадеме љубов. таа е бесплатна. и дури некој да ви прати насмевка дури и на пост овде на форумот ке пробуди убаво чувство во вас. милина. дали тоа кошта.
|
|
..........
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blazesimu na drvoto, toa znae da dade bezuslovna ljubov. drvoto ne pravi razlika , zema otrov dava zivot, senkata im ja nudi na site, duri i na tie sto doagjaat da go isecat.
|
|
Анжелика
Сениор Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да и сите ние прашуваме зошто Бог ова зошто Бог она. ако никој повеќе не верува во Бог како Бог ќе помогне. како разни периоди во човештвото да укажуваат на промени. ако секој период е различен како што и е во стварност, тогаш мислам дека секако ќе дојде оној ден за кој секој сонува. вистински рај на земјата. може после толку страдање во човештвото ќе бидеме сите во рај. апсолутно сите. и црни и бели, и од ваква религија, и од онаква. ке се сакаме сите.
|
|
..........
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu slikovito ... me potseti na eden moj prijatel koj kazuva kako drvjata ne "gledaat" nas ludjeto ... drvjata si imaat se ... voda; minerali; hrana; sonce; hlorofil ... a na nas gledaat deka samo nekade trcame ... samo "neznaat" od kade ideme .. i kon kade odime ... blazesimu ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |