|
Пари |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trebat, za rocknroll trebat instrumenti a za sex minimum 2 pijacki
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И за секс и rock'n roll требаat пари? Изменето од Miriam - 15.Август.2007 во 11:45 |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
trosam sve za sex,drugs & rocknroll
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот приход ми стига само за храна
немам никава друга помош од било кој |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka e .... parite treba covek da gi ima ... samo da ne e alchen .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
parite se ,..navistina otepuvachka,...ama za tie shto gi ,...nemaat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam eden prijatel ... duhovno e dosta izgraden ... i go prasav sto misli za parite ... ? - parite se neutralni ... bitna e NAMERATA ... so niv mozes da kupis: 1. noz 2. leb - isto taka i noz da kupime ... bitna e NAMERATA ... so nozot mozeme: 1. da secheme leb 2. ili nekogo da povredime ... Toa e za parite po priroda ... ama kade odat ??? Odat kaj onoj koj e otvoren za priem na kapital ... ne odat kaj nekoi koi celo vreme se zatvoreni ... i samo mudruvaat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I na mene .... Edno e jasno ... trosenjeto na parite e veke obezbedeno ... za toa vreme ne treba da se gubi ... treba prihod .. !!! Ako imame dobar prihod ... trosocite ne postojat ... toa se ke si bidi plateno ... i lesno se disi ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене жена ми ми ги троши сите пари |
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како располагате со пари - расипници сте и колку и да имате ги трошите веднаш или и од ништо правите нешто и секогаш си имате фонд за црни денови?
За што трошите најмногу - домаќинство, храна, козметика, патувања, излегувања? Имате заеднички семеен буџет или секој си ја троши својата плата? |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |