![]() |
|
Цинкатор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...sho ima veze, pak ke mu se javish, i ke go zapoznaesh so nekoja cura, bashka ako doshol da plache kaj tebe, pak ke doe da plache bitno e da mu daesh krila malce, ne da go sechesh od start...imashe eden sluchaj za eden moj poznanik, taka kao sho vikash,... prva mu beshe curava i normalno se zaljubil do ushi sve, posle go otkachi curata on propadna i koa go opushtivme nie so izlaganje proba druga i stana zverka sea, vikashe kolku sum bil glup sho sum plachel po nea, abe ova bilo raj na zemjata u Skopjevo...curi pleva...koja od koja poslatki...e toa... ![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
aj druga situacija: Ne kazuvate, si kutite, po nekoe vreme se odkriva taa rabota, no od druga strana, Drugarot/drugarkata doaga kaj vas da se isplace, vi kazuva, a vie velite, ZNAM, od damna znam no ne sakav da ti kazam, strav mi bese da ne mi se nalutis mene, pa da te izgubam kako drugar / drugarka! Vo toj moment ja gubite taa tosba...
Posto sekogas sum iskrena, bi kazala, nasledicite sto bi mozele da bidat si gi znam, ili ke bidam iskrena i ke kazam ili ke si kutam i ke me jade sovesta! Toa e zivotot!! Da e ednostaven, ne bi bil zanimliv.... |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...eh, ova e nazalost ziva vistina...isto i mene mi se ima deseno...od togash dvajcata begaat ko popareni od mene, a bashka moz da te napraam podsvesno deka si im ljubomoren, toa ti e isto koa ke otidesh kaj nekoi roditeli da im akazash indirektno deka nivnoto dete u malo se druzi so narkosi, ke te napraam budala i ke begaat od tebe samo za da ja prikrijat surovata vistina...sho da praish brat, kaj sho ima luge ima i govna...nikad vishe ne bi se meshal u takvo nesho...not sum novinar nit pa me interesira, koj sho saka neka si prai...ich ne se zamaram so nisho takvo, ako mene mi e drugar nek mi bide, ama curata negova nema da mi bide sekako drugarka, zatoa i da vidam ne kazuem... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
На другарка ми сигурно би и кажала, зошто знам дека би сакала таа да ми каже ако јас се најдам во таква ситуација, освен тоа сигурно е подобро од мене да дознае отколку од некои злобни озборувачи. А ако таа изневери, ќе пробам да ја убедам да му каже, ако не сака на крајот на краиштата нејзина врска е...
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
ne kazuvam i ne me zanima vrskata nivna
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Uf, normalno deka ke kazam!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
sekako deka ke kazam,ne mozam nesto takvo da krijam,moze so toa ke ja\go povredam,no mora da znae so kakov\kakva si ima rabota!
|
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne znam dali bi kazala.
mozebi ako sum 100% sigurna ke recham neshto od okolu ama ne znam, do sega ne sum kazala za takvo neshto bidejki informacijata ne bila sigurna, ne sum videla so svoi ochi pa da kazuvam, a t da sum videla ne veruvam deka ke mozam takvo neshto da kazam nekomu...i dali voopshto imam pravo da im se mesham vo zivotot...neka si pravat sho sakaat(najverojatno ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ili u familija
|
|
![]() |
|
molly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 135 |
ova kao neso da ostane u drustvo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
|
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
dobrite drugare si gi delat devijkite
|
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
нема што да му кажуваш на некое магаре дека некој го изневерува остави го сам да се удави, зашто после ако му кажеш ти ќе испаднеш лошиот, ти им љубомориш на среќата и сакаш да им ја расипеш врската..... луѓето кога се заљубени се стварно слепи
|
|
![]() |
|
ekica ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
ej mende ivina ama ne si upravo ako si mu vistinski drugar ke mu kazes!e sega so ako se sluci i dvajcata ti se drugar i drugarka?ja ne bi se mesala prviot put ajde site nie pravime greski!neli?i kako so vikaat tugoto e poslatko!!!ama toa dokolku se sluci samo ednas ako gledam deka toa se povtoruva bi kazala!zaso da ne!mada toa ne e nasa rabota da se mesame sekoj covek e sposoben da si ja fati devojkata ili taa deckoto deka ja izneveruva!!!TOA SE OSEKA KOJ SAKA NEKA MI KAZE
|
|
ece
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Na iznevereniot treba da mu se akne drven tokmak u glava, da se muci, da ne umre odma
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |