|
Пластична операција |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogash ne bi se podvrgnala na plastichni intervencii od estetski prichini,kolku dala prirodata tolku,stremenjeto kon sovrshenstvoto po izvesen period se reflektira so ushte polosh izgled od prethodniot,zatoa moe mislenje e....Ne si igrajte so skalpelot!
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гласав ако имам одвишок пари ќе направам липосукција, подигање на задник, затегање на гради, кожата на стомакот, да не речам комплет реконструкција освен лицето а после тоа ќе му ја мислам како да го одржувам ремек-делото, тоа теретани и третмани...
Го поздравувам потегот на Ацо Т, во право е дечкото 100%. Познавам т.е имам пријатели кои подлегнале на хируршки зафат за да се решат од носот и знам дека во разговор со други лица кога ќе ја споменеш пријателката тој другиот враќа со „Таа со носот?„ и таа со носот секој ден го слуша тоа дека луѓето го потенцираат како нешто негативно а е дел од неа и.....не издржа девојката повеќе.
Зборот ми е доколку немаш самиот таков проблем или некој таков сличен атрибут кој е повеќе од пропорционален на твоето лице или тело не можеш да ги разбереш оние кои се борат со тоа секој ден.
Никој не им е во нивна кожа.
Имено постојат и луѓе кои носот, очите, брадата им се заштитен знак на нивниот имиџ и покрај несовршениот изглед, тие добро знаат да се носат со тоа и она што на прв поглед се мисли дека е непривлечно -може да биде многу привлечно како на пр. тажната фаца со огромни кеси под очите и кривиот шпакла нос на Жан Рено-овој маж го сметам многу помажествен и посекси од Бред Пит или било кој лепушкаст конте.
И Жерар Депардје неговото лице е искривено и неговите уши и нос се огромни ама фраерот е фраер.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne bi napravila plasticna operacija
Bidejki smetam deka nema nisto poubavo od prirodno |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер братче, ова што сакаш според мене воопшто не е луксуз-без заебанција.ако ти помогне во животот, подобра работа,запознавање женски итн......... САМО НАПРЕД |
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете јас направив на носот и сум ПРЕЗАДОВОЛЕН !!!
па што сега ќе ме тепате сите? Замислете си смеење зад грб-леле види го овој колкав нос има, па прекари од типот Пинокио, Гаргамел, Гонзо и какви уште не.......кои ми оставија длабоки трауми од школскте денови...... Е сега е друго-не се вртат позади мене на улица, не се загледуваат во автобус, и МНОГУ полесно запознавам нови луѓе и започнувам разговор со непознати! ФАЛА МУ НА БОГА што постојат пластични операции!!! поздрав |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој сака нека си направи не сум против,но мора да се размислува и за можните последици. Зошто не секогаш, пластичните операции се успешни.Може да се искомплицираат па тешко вас.Ако се работи за здравствени проблеми тогаш да.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS LICNO NE BI NAPRAVILA , NO OPRAVDUVAM AKO NEKOJ SE ODLUCI ZA PLASTICNA OPERACIJA AKO TOA GO NAPRAVI SREKEN.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, би сакал да направам некогаш пластична операција, меѓутоа за мали корекции. Прво NOSE JOB (само мааааааалце да се корегира), a после UPPER EYELID LIFTING (за визуелно да ми се отворат очите).
Толку. Скромно, нели? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е неопходна.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
emi$
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto da ne ako si imas paricka dovolno sepak ke si se osekas bolje
|
|
... only God can judge me ....
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako e od medicinska priroda bi napravila plasticna operacija...inace ne, si poshtuvam priroden izgled |
|
MX-8441
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е од медицинска природа.
|
|
,,NEMA MIR DODEKA TERORISTITE SE SHEETAAT SLOBODNO,,
|
|
TENIJA-MX
Сениор Регистриран: 08.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Инаку не е препорачлива, поради убавини.
|
|
ARE U FEEL LUCKY PUNK ?!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |