|
ШТО Е РЕЛИГИЈА |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молам конкретни размислувања, без претурање од шупло во празно.
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Реакт
Сениор Регистриран: 22.Мај.2007 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлично си го формулирал прашањето - како ја разбираме религијата, а не што е религија. За да можеме да ја разбереме, треба да знаеме што е, нели?
|
|
Без коментар
|
|
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Набројав неколку избори, сите од лаичка гледна точка, но со некое согледување за трендовите во општеството. Дозволени се повеќе избори.
Слободно наведете ја вашата лична дефиниција. Мојот личен став е некаде помегју 4 и 5 избор. Изменето од sensei - 29.Јуни.2007 во 11:37 |
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |