![]() |
|
Дали љубовта е поврзана со времето? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posle nekoe vreme ljubovta e samo navika....ili pak ne e ni navika ako ja izgubime...navikata...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ako uspeete da go eliminrate vremeto...ste postignale sovrsena ljubov...bezvremenska znaci
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
|
![]() |
|
Sweety love ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Ах љубовта и времето..... па поими кои се во тесна врска. Сепак мислам дека ако љубовта е вистинска, тогаш ни времето, ни далечината не можат да ја уништат. Едноставно би можеле да се лажеме дека не постои но кога се повторно сретнеме очи во очи со неа свакаме дека времето не можело да направи ништо.................
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ljubovta e besmrtna, taka da vremeto za nea ne vazi,
baska vreme ima samo vo 3D dodeka ljubovta ja ima segde |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
поврзана е со срцето... кога чука значи лjуби.
кога не чука- времето го убило... и со него лjубовта. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
I so vremeto i so prostorot i pak e se relativno
|
|
![]() |
|
One Million ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2008 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 35 |
Kontrast na vreminja,kontrast na interesi,kontrast na cuvstva,toa moze da e mnogu interesno!
|
|
CARPE DIEM!!!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ZIVEENJETO VO RAZLICNO VREME E NAJGOLEMA PRECKA
ISTO MESTO, RAZLICNO VREME ,,, UF,,, sh*t |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Foxy_lady ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Тинејџерите се најспособни да сакаат,кај нив се најсилни чувствата,што поради малото искуство,што ради нивната (не)зрелост,но лесно и поминува.Постарите кои би требало веќе кон 30 порационално да размислуваат повеќе ја мерат на кантар и проценуваат и тука веќе не станува збор за онаа пеперутковидна љубов,туку за разбирање,почит,стабилност.Не се толку лесно импонирани од другата страна,па така да бара работа.
Точно дека љубовта е безвременска,но во која форма доаѓа и се прима е разликата. А љубовта во една врска...секако дека има рок на траење и пак ќе кажам поврзана е со годините на партнерите и низа други фактори,подфактори околку кој не би во моментов. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...ljubovta e povrzana so vremeto...trae se dodeka ne stigne do Opshtinski sud II, ili do Butel... druga vremenska destinacija nema...barem tuka...
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
znaci , sepak ima vremenska povrzanost
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ima i takvi koi ljubovta e rasporeduvaat spored mesecevite meni
![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 17.Октомври.2008 во 17:23 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
љубовта е поврзана со времето...доколку не вложуваме во неа,времето ќе ни ја изеде, а ќе ни остане навиката |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |