![]() |
|
Најдобар бразилски фудбалер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaka se znae 100% najdobar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
F_Torres ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Lucas Leiva !
|
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
najdobar brazilski fudbaler na site vreminja ronaldinjo...
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
KAKA se znae!!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Kaka sekako.A nikako ne e prodaden vo FC Barcelona...nego se spekulira deka Ronaldinho e prodaden vo Milan i toa po baranje na Kaka
![]() |
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Nema so da se razmisluva..KAKA CAROT!!
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
KAAKA E NAJDOBAR |
|
![]() |
|
UnforgiveN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Абе Роналдињо е НАЈДОБАР каков Кака какви бакрачи
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Kaka
|
|
![]() |
|
DefaulT ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
според мене роналдињо ама и кака е супер
![]() |
|
![]() |
|
LEGENDA ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
ja go sakam zuninjo ne znam zasto... mi se gleda pameten
ronaldinjo nekad me nervira oti mnogu se smee ko retardiran e ama e zakon, a kaka e za mene prosecen brazilski igrac
|
|
www.hjspain.com
|
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
ROMARIO
![]() |
|
![]() |
|
Професорот ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 921 |
Кака.
|
|
Вера
Морал Родољубие Одговорност |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Во оваа тема станува збор за фудбалери кои сеуште се активни и играат фудбал ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |