|
Омилена книга од детството |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | |
zoki1
Група Регистриран: 08.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
XAJDI
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site knigi za KARA BEN NEMSI EFENDI od Karl May
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога го видов насловот на темава одма ми светна во глава: Корицата со девојчето што јаде лубеница.. А книгата се вика Касни, порасни! Не знам дали сеуште се работи како лектира или не, ама некако многу ја сакав. Сите овошја по ред беа опишани, со кратко песничка
Одма после ми е Доктор Офболи, таа книга ја имам прочитано па сигурно 10 пати. И ја обожавам! Ама книга која што дефинитивно ја имам утепано од читање и арно ми текна да ја побарам е Шеќерна приказна од Славко Јаневски! Па има ли луѓе поинтересна книга од таа? Многу ми беше интересен тој лошиот (истовремено и ме плашеше) мислам Црна шубара се викаше. И сигурно сум дека ги има уште други што ги сакам, ама овие 3 се книгите на моето детство! |
|
окик
Нов член Регистриран: 22.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хајди , Белото Циганче и Гоце Делчев
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаше една книга
Срцката на Кате карате... многу ја сакав |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дружината братско стебло, Втората смена, Капитал, Зоки Поки, Белото Ромче, Магарешки години...
|
|
vkk
Група Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DECATA OD PAVLOVATA ULICA
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i da ne gi zaboravam Stracka kasha varela i Racko placko ovie vo vtoro ili treto odelenie gi ucevme... Изменето од MyWay - 18.Октомври.2010 во 14:22 |
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Vtorata smena
-Golemata shuma -Hajdi ovie mi bea edni od poomilenite ..sekogas se pronaogav vo ovie knigi...koga gi citav obavezno si fantazirav kako sum i jas tamu i kako se druzam so likovite |
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И Хајди си ја сакав многу покрај ‘‘Малиот Принц‘‘, едно време дури сакав да ме прекрстат во Хајди.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Celiot opus na Zil Vern...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zoki poki....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ножичиња штракалчиња,Девојчето со кибритчињата.
|
|
Hakuna Matata
Група ZAOSTANAT Регистриран: 27.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kasni porasni
|
|
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |