|
Како да се стане хакер? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Научете да програмирате после ќе станвате хакери
|
|
Deko*
Нов член Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
c c c seto hakerista ovde
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe luge nemam poima od haknuvanje i krakuvanje ali vie ova sto go zborite ne e haknuvanje tuku e kraknuvnja
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Докажи |
|
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja veke sum HacKeR
|
|
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sk idem na k*rs za hakere onda sve kju ve uzdrmam
|
|
k45p3r
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj zdr. abe koj sakat da postanit haker?abe za eden den ne se mojt more!Trebit mnogu da ucis za da si haker.A ko so gledam na forumov nikoj nemat zelba za to!aku nekoj imat neka mi kazit??
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А заборавив,
Напишете по ред се како треба да се прави оти ова мене ми личи на испревртена работа. |
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Све е каша попара, Па ве молам објаснете каде и што точно да напишам
кога ќе го отворам Lmhosts во NOTEPAD. И што е тоа со табот оти кога ќе
кликнеш на табот одиш на адрес барот. Објаснете оти мене ми е каша
попара во памет, ВЕ МОЛАМ.
|
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хакер е глушецот (не глувчето).
Ми влегол во компјутерот (остана отворен кога го монтирав модемот). Не му требале специјални знаења. Среќа што навреме забележав... |
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
KIKO_ivanovski
Сениор The good boy Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти па хакер се замислуиш? |
|
SREKNA NOVA 2008 godina na site vo ovoj prekrasen forum
POZDRAV |
|
hacko
Сениор The Ultimate HackMan Регистриран: 19.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogu zboruvate,a nisto "korisno" ne naucinme!
Hakeri ste bozem!,ne znaete ni da objasnite! |
|
Svijet je okrutan...Okrutniji od juce...
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm net bios:) net send:) sekoj kompjuter moze da se podesi sve
taka da i portite bolje bi bilo nekolku varijanti da imate
ip adresa e bitna mnogu amam kako sto ide vreme site skoro se na proxy mislam vrednite za haknuvanje i taka da mnogu tesko da izvadis ip od nekoe unricible proxy
net bios e mnogu dobra rabota samo kucanje treba do koska
trojancite se nogu solidni za kontroliranje kom taka da ponovite trojan horse np najdete go ima i za skeniranje na porty proxy menjanje
kontrola na ps od kopce kako na primer vadenje cd brisenje na file isklucuvanje na tastatura mause
sega ako se razbiras mozes i da implementiras nesto vo samiot trojan amam vise anti virusite facaat sve
toa print sto velite ne e na site open shared samo na mreza nekoja moze taka da se vleze samo ne mora da znaci deka all funk ti se dozvoleni
jas na primer bi brkal *.pwl file na koj imeto mozete da go najdete vo sistem.ini nekade na sredina da go vidite imeto
najlesno i najverodostojno zakacuvanje
:P)
ili pak ako e nekoj smotan stavi mu vnc i zakaci mu se:)
ama ne znam koja e potrebada za demig takov da pravis
i vreme da gubis plus ako saka nekoj da te najde ce te najde ako me svacas za toa treba da imas edno golemo listche so proxy serveri so porti i taka natamy
:)
vo mreza na primer netsend mozete da go koristite za ispracanje na pop up:) poraki
win e cel so dupki ako vidime samo najgolemata e vo srdisteto explorerot e sega za toa u druga prilika :)
ako ja imam
a ova sto sum sega vi go kazal nemojte mnogu da me fatite na zbor ova e pred 5 godini sema ako ne i 7:)
koga nt uste bese u sema:)
i 98
:)P
sto bea najlesni za kontroliranje:)
ima razlika samo od vlaganje na kom i haknuvanje na kom
ako vise vlagas vlezi neprimeten i iskoci kako takov ako vise haknuvas mozes so shelovi auto botovi da go prepunis sistemot koj sakas da go haknis pa i fire waal da ima i consil ili sto bilo ce se zbuni ako me svacate
najnovo nesto se crvite sto ne ni smeam nesto da otkrivam za nivv a i ne vi bi predlozil da odleduvate nekoj :) osven ako nemate rezerva pc:)
|
|
|
|
Darkness_Hack
Нов член Регистриран: 03.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ustvari aj daj mail tvoj da vidam i jas sakam nesto da naucam od tebe mislam haker si neli moze na kraj jas ke te ucam tebe nisto cudo site takvi sto mislat deka znaat nesto na kraj ispaga deka vrska nemaat ke naucat primitivskiot netbios hacking i se znaat dobro izvini sea imas skeneri sto ti gi dava site kompjuteri na internet sto imaat sharing praeno i op odma avtomatski i ti stanuvas haker hahahahhaha
A da izvini te navrediv za moment isto mozes da haknes strani sto se so osnoven password mislam na admin admin hmmm i moze ali se sonmevam deka epten malce znaes i exploiti da pustas ali ne uspesni taka da mozes ti so godini da sedis na kompjuter ali dzabe ti e Изменето од Darkness_Hack - 08.Ноември.2007 во 18:35 |
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |