![]() |
|
Претставување и запознавање на членовите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
AleX_VeleS ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Здраво јас сум александар GAME K!NG по цел ден сум на мах авп и на мах дуст2 онлу ! ае з!
и без спамање! |
|
![]() |
|
ImPeRaToR_II ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mnogu mi se dopagja koga vleguvaat poveke igraci od eden klan... kako i koga vo posledno vreme igraat mnogu zenski vo AWP !
![]() |
|
![]() |
|
ImPeRaToR_II ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
zdr. jas sum ImPeRaToR_II
omilena ARENA mi e AWP... milo mi e... :) :) :) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Veterko ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здраво, мило ми е!
Јас сум, тој што сум! ![]() |
|
![]() |
|
kiko555 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
zdravo jas sum M1Lk1S0 imeto mi e mnogu slatko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од kiko555 - 24.Март.2010 во 14:56 |
|
Дури дојдеш на ред сите правила ќе се променат Т.Е никогаш нема да стасаш на ред xD
|
|
![]() |
|
Hack 0110 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Zdravo de4ki i nov sum na forumov, ama star vo Counter
mojot nick e: |codename|--->|Dark_Shadow| omilena mapa: Max CS Maps |
|
![]() |
|
K1lleR ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1 |
zz all nickot mi e !>K1lle[R]<! i po cel den sum na Max Dust2 24/7 .
|
|
![]() |
|
ZokY ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
pozz mojot nik e ZokY i se vikam Zoki........hhhh :D:D
|
|
![]() |
|
VajS ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Pozz ja sum VajS(Viktor)od sk sum (k.voda)5 god igram cs...redoven igrac na MAX i toa...aj z
|
|
![]() |
|
Vince95 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
И заборавив nick-от ми е Vince Carter_4ever!!
|
|
![]() |
|
Vince95 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Здраво јас сум BorcHe од Велес и редовно play-ам на Max SoccerjaM!! Законски е серверот:)!!pozz :D
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
one and original BlackDevil.....sega mn retko igram, koga igram idam na GunGame serverite....cya there pozz
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
cech ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
![]() |
|
Hellscream ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Hellscreamna sekade pozz do site...... no skoro po celi denovi igram na Max Publick 2 pozzz
![]() |
|
~~~~~ Hellscream ~~~~~
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |