![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 19> |
Автор | |
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па ако викаш викај, не се прашувај
|
|
![]() |
|
veranadaljuba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Mnogu e jasno sto vikam jas pa....koj razbra-razbra
![]() |
|
![]() |
|
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
А ти што викаш? |
|
![]() |
|
veranadaljuba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 22.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Vrska e ona koga dvajca se setaat za raka izvesno vreme pa si dopustaat sebesi od vreme na vreme da se baknat vo usta??? ili mozebi vrska e ona koga dvajca ke se predadat eden na drug i telesno i duhovno ne gledajki na kalendarot kolku vreme se poznavaat???
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Pa dobro be, Marija, ne zborime za kolacinjata na baba ovde...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
posle edna godina si se drzam do taa cifra
![]() |
|
"If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic."
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Тема: После колку време врска да му дадеш?
Posle 11,27 sekundi. Najbolje-garant. |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
placebo.pill ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 70 |
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
placebo.pill ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 27.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 70 |
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Da de ...... i jas sum uste nevina .....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ахам. Во ред. Но не се сите жени исти .. и не се сите мажи исти.
Ухх изгледа треба да речам: Среќа што не сум била во Бугарија на одмор. Па сите ќе мислеле дека сум скокала од еден на друг кревет ![]() Јас можам 100% да тврдам за мене. Не во Бугарија, во некоја земја што е 100 години цивилизациски понапред од БГ. ..не можам да легнам со некого .. уште првата вечер. Всушност тоа не е ни врска .. тоа е one night stand .. па поради тоа ќе речам .. не е добро да чекате долго ... ама за нешто да се нарече врска мора да има повеќе од една средба ... па секс ![]() Изменето од ФорумскаБаба - 21.Февруари.2011 во 15:08 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
koga dojdete na odmor u nas toa pravite ![]() ![]() ![]() toa ti go kazuvaam so 1000% dostovernost p.s.a jas predi da se zaponaem so zena mi od kaj da znam shto e pravila .Toa ostanuva vo minatto i posle brakot pochnuvaa nov zivot |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Ахам, фала што ми објасни.
Значи јас можам да одам во Бугарија и да легнам со 150-60 типци, за неколку месеци, па да се вратам тука и да се однесувам како ништо да не било. Кажи ми емил (нормално, ако сакаш) .. Би ја земал лотус за жена, кога би знаел дека легнала со 50 мажи пред тебе? Ништо лично, ја земав за пример затоа што сите знаеме дека сте заедно ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |