![]() |
|
Тајни помеѓу поранешни другари/ки... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ke vi kazam nesto ... ama da ne me prekazite ... cesto pati go koristam ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Никогаш не го залоупотребувам тоа, но исто така и никогаш не заборавам.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
jas neznam tajna da cuvam ...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Tajni kazuvam samo na moite najdobri drugarki ama naj naj najdobri drugarki, a znaete zosto? Zatoa sto eden den i da se skaram so niv i da go prekineme naseto druzenje znam deka tie ke gi cuvaat moite tajni i nema da me izdadat iako veke ne se druzime.
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
не би ги издала тајните на некоја моја бивша другарка/другар,тоа што било било,ако сме го прекинале пријателството после тоа секој продолжува на своја страна,но доколку ми се деси обратна ситуација,мои тајни да бидат пренесени нашироко наоколу,би била ,,многу благодарна,, па тогаш ќе излезе памти па врати
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
лелеле еј ни јас јас исто имам другар со кој и во 8 одделение се дружевеме па и до ден денес сме многу блиски
![]() Кја да си најдам другарка а и доверба за истата???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
pa ne mozes da imas 10 najdobri drugarki ili sekoi 2 meseci druga najdobra drugarka....
jas imam eden najdobar drugar , uh ne ni znam veke kolku dolgo.... a nikogas nemav najdobra drugarka |
|
![]() |
|
многуу точно па затоа и ја отворив темава...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Мислам дека и најдобрите другарки/другари веке не се актуелни
![]() |
|
Just love
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
па и за тоа, за што ако најдобра другарка те зезне...ке си ја држам my mouth shut т.е. нема да ја изоговарам од радишани па до сарај
![]() како викаат не им го прави на другите она што не сакаш да ти го прават тебе ![]() |
|
![]() |
|
токму така ![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
hm, pa ne stanuva zbor , kolku sto jas razbrav, za kazuvanje na tajni na lugje sto ne gi poznavas dobro, tuku na primer na najdobrata drugarka so koja mozebi eden den ke se skaras, pa posle ....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |