|
Дали лесно се заљубувате на чат |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da i toa biduva..... i jas poznavam dvajca clenovi sto se zapoznaa na chat i ista prica....istoto im go pozeluvam i niv.....a sto se tice do tebe draga i mila Mona Liza....od segasnite clenovi sto se na chat.....tesko deka nekoj ke go prezeme toj cekor...daj boze da gresam...ali....nikad ne se zna |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno.Se zaljubuvam so sekoe uklucuvanje na chat.Mnogu e polesno zatoa sto licnosta fizicki ne ja gledam....a ionaka fizikusot mnogu ne mi e biten...taka da se ZALJUBUVAM vo razgovorite...vo muabetite...kolku se podlaboki tolku poveke i se zatreskuvam...ako se polesni..togas stanuva zbor samo za flert....Znaci...DA....LESNO SE ZALJUBUVAM NA CHAT,so taa razlika sto koga ke treba da raskineme (a kako i sekoja vrska..pa i cyber-vrskata ima kraj)...mnogu mi e polesno i ne pagam u nekoisi teski depresii
Изменето од diogenskopje - 01.Март.2008 во 20:40 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа прилика ја користам да им посакам среќен брак на двајца членови на форумот кои се запознаа преку четот на идивиди
Не смеам да ги кажам никовите, само сакам од срце да ви посакам среќен брак , исполнет со љубов, разбирање и многу дечиња Ве знам и двајцата кои сте и ве гушкам силно п.с. Ајде бе мене некој нека ме побара за жена,,,,,уште колку треба да седам на чет |
|
BUGS
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2008 Локација: India Статус: Офлајн Поени: 268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svashta
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да anakin , па дури се слушнавме и на Skype
Абе лудница а еве и до zagor една од мене |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebi mu mater a nekoj vo toj haos i se zaljubil neli mona? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само што се вратив од чет визитата и......хаос...тотална збрка и залудно трошење време...само некој те напаѓа со прашања и безвезен и неповрзан разговор...БЉАК!
|
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cat mi lici kako deset dusi da padnale vo bunar...aj so nemozes da se razberes so niv tuku ne mozes ni kofa da pustis za voda da nacrpes
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во заведување невини девојки
те во тоа е штосот |
|
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..АМАН,КАЈ ОДАМ ,КРШАМ СРЦА...!!!СЕГА И НА ЧЕТОТ Е КРАЈ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што толку забегувате на чет појма неам еве баш сеа ќе одам да ѕирнам во што е штосот
|
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od slikata.......
|
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |