IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - "ЈАС " во сексот...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"ЈАС " во сексот...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
Автор
Порака Обратен редослед
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Статус: Офлајн
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:19
Originally posted by Najmila Najmila напиша:

Tongue
Make love and respect your profession

Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:12
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 15:10

mmmmmmmmmmmmmmm vidi,vidi... EPA EVE TI EDNO NEZNO<NEZNO NAJNEZNO GUSKANJE OD MENE eve ti uste edno-(sakam da guskam)

Ti blagodaram "Najmila" eve i jas sakam da te guskam zatoa sto zasluzuvas  i  si mi nekako  interesna 

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:31
mmmmmmmmmmmmmmm vidi,vidi... EPA EVE TI EDNO NEZNO<NEZNO NAJNEZNO GUSKANJE OD MENE eve ti uste edno-(sakam da guskam)
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:25

Sakas da se guskas znaci,a? Interesno,interesno...

Da,sakam da me guskaat i da guskam , da baknuvam vo temeto na glavceto na  i se raduvam na rumenirte ubravcunja na zaljubenata devojka ...sakam sekoja devojka da ja napravam srekjna onaka kako sto ona obozava ...ja prifakjam nejzinata igra vo sekoj smisol na zborot Tongue

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:19
Sakas da se guskas znaci,a? Interesno,interesno...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:10
Originally posted by gocefbn gocefbn напиша:

A ti uzivas>GOCEFBN<vo nezen sex,ili...

Da,jas uzivam vo seks vo koj partnerkata bi mi bila moj gospodar  Tongue

Nejzinoto zadovolstvo e na prvo mesto Embarrassed

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:09

Da,jas uzivam vo seks vo koj partnerkata bi mi bila moj gospodar  Tongue

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:06

Uzivam vo sekoja sekunda na neznost,na strast,vo sekoj pogled,vo sekoj dopir,a baknezite mi se most na koj sto dusite si odat vo presret-kako sto pee Vlado J.vo edna pesna

Ednostaven i zadovolitelen odgovor Thumbs%20Up

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:05

Изменето од Najmila - 27.Април.2007 во 14:06
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 14:04
Uzivam vo sekoja sekunda na neznost,na strast,vo sekoj pogled,vo sekoj dopir,a baknezite mi se most na koj sto dusite si odat vo presret-kako sto pee Vlado J.vo edna pesna
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:27
Originally posted by sandrica sandrica напиша:

Pa fala Bogu ako ima ljubov ke bide vodenje ljubov,a ako ne togas e samo sex.

...i brzo ke se zaboravi ako e samo obicen sex bez zelba za povtorno uzivanje Sleepy

Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 13:24
Pa fala Bogu ako ima ljubov ke bide vodenje ljubov,a ako ne togas e samo sex.
Just love
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2007 во 12:42
Originally posted by marence marence напиша:

Nikogas ne pravam raboti sto ne mi se pravat, a za nego neznam

treba da se postavi prasanje dali seksot i bez ljubov moze da bide dobar (za tie sto imale takvo iskustvo)

Ne e isto.Orgazmite  treba da se slucuvaat vo isto vreme ,obostrano  a toa se postignuva  so vodenjeto ljubov a ne so  >termodinamicki proces<
Eve vo toa e velicevstvenata ubavina ...umetnosta na seksot ,Marence .

"Krajot go krasi deloto"Wink

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.