|
Невиност |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
невиност = диносаурус ......... изумрени видови ........
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ami site cupi si go sakat pobrzo klucot od vratata od zabranetata em slatka zona....... a hormonite vo niv razburkani vo opshti haos shepotat ..... dajjjjjjjjjjjj zemi go klucot .................. eee sega koga ke se zeme klucot i se otvori vratata ima raskrsnica so tri patishta..... edniot ide kon zona na zatvor...... zavrshena tuku pocnata mladost drugiot kon pravilna idnina ...................... tretiot kon zona sumraka ........zavrsuvajki so telesna prodazba na ulica.... koj pat ke odbere cupeto zavisi od mnogu faktori................. Изменето од bijonse1 - 24.Септември.2009 во 19:05 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima li nekoj na kogo ne mu svetnala slika kako partnerot moze uzival poveke prethodno i ima li takov na kogo ne mu pominala misla da go zadavi partnerot zaradi toa ?
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa vaka kako prvo mislam deka e rano za gubenje nevimost na 12 godini pa toa e dete,peto, sesto oddelenie, sekoja devojka , sekoj covek ima svoe pravo koga da ja napravi taa rabota da izgubi nevinost,sega ispadna glupi se tie sto se nevini, a pametni se onie sto se skinati,hahahah, sekoja devojka koga misli deka e sprema da go napravi toa neka go napravi, a ne zaradi reda, ajde skini me drugarka mi e skinata, gluposti na kvadrat, sega citav deka vo moda bile plasticni operacii na himenot, i toa dnevno po kolku operacii se pravelo,mili moi koj koga e spremen togas, i ne plasete se hahaha
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дипломатски одговор
|
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bi znael do tolku... |
||
DeepBlue
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе ова ептен new wave...
или јас сум демоде? |
||
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
new wave girls comments...
|
||
DeepBlue
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пореметени? |
||
Praski4ka
Нов член Регистриран: 11.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh,tie se poremeteni...Bilo psihi4ki bilo fizi4ki pa ne se nasle vo takva situacija...Inaku,tesko!!! |
||
Praski4ka
Нов член Регистриран: 11.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eh,tie se poremeteni...Bilo psihi4ki bilo fizi4ki pa ne se nasle vo takva situacija...Inaku,tesko!!! |
||
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=is no good]
Mislam ako devojkata ja izgubi nevinosta na prvata bracna nok, celiot brak ili ke bide sovrsen, so sto devojkata ke go saka mazot ili pak ke saka da isproba so drugi pa ke go vara, iako ovaa vtorava varijanta e pomalku verojatna.. I jas se prasuvam istoto sto se prasuva deckoto sto ja otvoril temata, no od druga strana gi razbiram, koga nie mazite nemozeme da se vozdrzime zasto pa oni bi mozele?[/QUOTE]prvoto e sekogas motivot
, vtoroto otpaga zs koj se cuval dotogas nema da dozvoli vo idnina toa da se sluci
.... i toa sto se saka se moze ..........
|
||
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
невиността е состоjба на душава...
чисто физички невиността е неможна..поради повиците на телото. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Невиноста си е невиност или за мене подобро звучи кога се употребува зборот Девственост. Кој сака нека си ја чува и тоа е некое достигнување за некого и не е срамно во никој случај,можам да речам дека е и благородно достигнување,ако може да се рече достигнување. Изменето од Biba_G - 13.Август.2009 во 15:57 |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |