|
Како да ги откажеш цигарите? |
Внеси реплика | страница <1234 26> |
Автор | ||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ttreba dobra volja i da ne si vo okolina na pusaci, najmalku togas treba da gledas nekoj kako pusi
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
hermiona
Сениор Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
beskrajno tesko |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најкритична е таа фаза во која се наоѓаш,незнам колку ќе успееш....ама ако си решила јас те поддржувам,ама не ти се придружувам.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aха, одолеав ама сеуште ми фали никотин и сеуште сум во искушение |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се надевам дека одолеа на искушението. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
шанса број незнам кој
втор ден без ниедна запалена цигара иако претчувствувам дека кратко ќе биде вака Изменето од sanja-a - 02.Јули.2010 во 18:40 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зар може да е толку тешко тоа
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
young padawan
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
`jos jedna cigareta pre spavanja`
|
||
compromise my principle
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеш Џо. Ако пушиш на ден по 4-5 цигари, некои добри 5-6 месеци голема е веројатноста да станеш зависен. Али не мора да значи, пошо сВе е индивидуално. Пример и ја едно време да се каже дека димев цигари, една цигара на два дена (глупо нели?) и тоа док бев со друштво. Нема сварно ништо интересно во нив, во тоа се слагам, едино (бар кај мене беше така) останува некој чуден шмек во усната празнина кој со помош на Орбит (God bless тнem) исчезнува.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А како можеш да станеш зависен од нешто како цигари?
-Ја ги пушев едно време и не најдов ништо корисно , ни интересно кај нив... Може се само добри за тепање време дур чекаш некого. . .или апсолутно немаш што да правиш а нејќеш да стоиш со скрстени раце... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пушев одамна. Дури и јас не се сеќавам колку време помина од тогаш. Зелена и глупава. Се откажав многу лесно, еден ден ми се слоши и си реков од утре нема цигари за мене. И сега дури и ми смета да бидам во соба каде што се пуши.
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Постојат периоди кога неможам да ги поднесам,ако сум јадена цигар не ми оди ми се лоши.Ама затоа си палам гладна(не буквално гладна овошје нешто ситно ќе апнам)и како ми одат чудо едно.Си уживкам,не сум се трпела дома веќе
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu pusaci cigarite gi koristat vo funkcija kako ventulin pa taka dobivaat podobar protok na vozduh za srejka za vakviot vid na pusaci lekot e besplaten za prstanok na pusejneto .stanuva zbor za vakcinata protiv svinski grip koja na belite drobuva im dava sila da stojat pravilno otvoreni sosto normalno si pominuva niz niv vozduhot.ova e dikazano kaj mnogu pusaci mejdzu koi sum i jas pa zatoa slobodno vakcinirajtese ako sakate da gi otkazete cigarite.
|
||
Внеси реплика | страница <1234 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |