![]() |
|
Која држава најмногу ви се допаѓа |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||||||||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|||||||||||||
Холандија ...
![]() но само по тоа што има знаменитости кои мене лично ми се допаѓаат... не ми се допаѓаат законите во таа држава. Изменето од ACELERA - 21.Февруари.2007 во 13:35 |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||||||||||||
Е сега Бутел па ти ај да им забраниме на луѓето да пишуваат затоа зошто незнаат да пишуваат не зафркавај.Јас да предупредам и да си кажам да не биде после не сум кажал
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|||||||||||||
Мене најмногу ми се допаѓа мојата држава |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||||||||||
pa postedi ne od svoite komentari. i zosto se vrtis vo licna navreda? vo nasite postovi nema licna navreda kon tebe od kade ti e pravoto ti nas da ne vregjas?
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||||||||||||
Пуф од тие такви како тебе,да му отидеш на човек дома и ова да му го кажеш или кога ке видиш на крајот на краиштата не ни заслужуваш коментар
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||||||||||||
butel...,....kako da go opisha 16-godishniot "moment"vo ovaa drzava,....se samo, kretenodni idiotsko imbecilni...... samobendisani tipovi koi gi izbira prostiov narod,.....gledam duri i tuka ima bajagi takvi,....ako vistinata go vrega nekoj,...pa izbrishete go ova!
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|||||||||||||
se raspadna od samobendisani licnosti koi se zamisluvaa deka se nekoj i nesto a zavrsija mnogu neslavno
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|||||||||||||
Не е твоја него титова и да беше најбоља немаше да се распадне ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
kardelj ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2006 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|||||||||||||
Najbolja drzava, je, razume se, moja SFRJ.
|
||||||||||||||
Gdje sam ono stao....
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
shvajcarija,...zatoa shto e najslichna na mojava zemja,....duri naskoro ke bideme i ramnopravni,..,...sakam da kazam,...edinstveno nie dvete ke bideme nadvor od obedinetata evropa,................a,od koja prichina,...voopshto ne e vazno toa sega... |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|||||||||||||
MAKEDONIJA SE RAZBIRA
![]() |
||||||||||||||
DIJANA
|
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
|||||||||||||
Poubavo od ova nemozese da im kazes
![]() |
||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||
|||||||||||||
zatoa poveke od polovinata od vas, odnosno onie za koi e navistina naj naj Mekdonija, ne se vo Makedonija...
|
||||||||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |