![]() |
|
Чекање |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova kao vicot so trite prasinja i volkot. Majkata na trite prasinja im rekla deka ke odi na pazar i da ne otvaraat nikomu i deka lozinka e " cicka cicam ".Arno ama volcko ja slusnal i otkako si zaminala po nekoe vreme trponal na vrata.
- Koj e ? Prasale trite prasinja. - Majka vi, se vrativ nesto porano. - Kazi lozinka ! - Cicka cicam. - Ti mozes i k*r da cicas, ama nie imame spijunka ! |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
nikako cekanje!velat:tropni za da ti otvorat!
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zatoa ja od prva ne davam
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
имаш право.имаше една песна,која вели
-ЉУБАВ ЈЕ ЛЕПА САМО ДОК СЕ ЧЕКА
ДОК ОД СЕБЕ САМО НАГОВЕШТАЈ ДА....
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
па по некогаш е убаво да бидеш во очекување
![]() |
|
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
кој чека ќе дочека
за жал,некој чекајќи умрел
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
Dur cekam da mi poveruva. Ako go pravam ona sto ona go pravi toa e nedomakinsko odnesuvanje zatoa sto u stvari ne sum za poverenje
|
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Се обидуваш, се обидуваш, се обидуваш....уште малце да почекаш....
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Ke cekas, ke cekas .... ke ti zdosadi i ke pocnes sam da si baras ..... |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Znam deka nekoj i nesto me ceka,samo ne znam kade...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Некој ќе дочека...
Некој ќе си остане со прст во уста
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Не..... зошто би било така...??? По кои тоа правила... ??? Може и вечно да се чека и пак да не се дочека... Се зависи што чекаме... ![]() Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:21 |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
mozebi ke doceka dokolku znae sto ceka, dokolku ne,, moze i da go odmine ona sto go ceka ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Чекам да ме најдат моите и да бидам со сите
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |