IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Семејство
  Активни теми Активни теми RSS - Деца и родители
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Деца и родители

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 09:27
Navistina e tesko. Najdobro e kako sto veli Julija, koga ne vrsam pritisok i koga se salam i se smeam na nivnite postapki mnogu poveke doznavam otkolku koga ke reagiram nekako poinaku.

Se obiduvam da imam drugarski odnos so moite deca, no ne zaboravam deka sepak ne sum drugar tuku roditel. Ponekogas ne mi e ubavo koga odposle ke mi kazat deka napravile ili otisle nekade bez moe znaenje, no nekogas, koga sme bile na nivnite godini, site sme imale takvi postapki.

Razlikata e vo toa sto denes se e mnogu poopasno, premnogu soobrakaj na ulicite, kriminal i mnogu mnogu drugi raboti koi porano gi nemalo.
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2007 во 00:11
Има: Се вели "Те молам објасни ми, мене не ми е јасно!"

Тогаш детето, колку и да е мало или големо, навистина ќе се потруди да ви објасни, а вие ќе се правите дека навистина не разбирате и ќе ги разгледувате сите можни опции и ќе поставувате и паметни и глупави прашања...дури да дојдете на некој компромис или на вашето
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2007 во 23:09
Majki,tatkovci i ostanato:sto pravite togas koga decata se malku podizrasnati i "znaat" poveke od vas.Ima li nacin da im se dokaze deka gresat vo nekoi raboti,a da pri toa ne osetite deka ve mrazat. 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.