|
Деца и родители |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Navistina e tesko. Najdobro e kako sto veli Julija, koga ne vrsam pritisok i koga se salam i se smeam na nivnite postapki mnogu poveke doznavam otkolku koga ke reagiram nekako poinaku.
Se obiduvam da imam drugarski odnos so moite deca, no ne zaboravam deka sepak ne sum drugar tuku roditel. Ponekogas ne mi e ubavo koga odposle ke mi kazat deka napravile ili otisle nekade bez moe znaenje, no nekogas, koga sme bile na nivnite godini, site sme imale takvi postapki. Razlikata e vo toa sto denes se e mnogu poopasno, premnogu soobrakaj na ulicite, kriminal i mnogu mnogu drugi raboti koi porano gi nemalo. |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има: Се вели "Те молам објасни ми, мене не ми е јасно!"
Тогаш детето, колку и да е мало или големо, навистина ќе се потруди да ви објасни, а вие ќе се правите дека навистина не разбирате и ќе ги разгледувате сите можни опции и ќе поставувате и паметни и глупави прашања...дури да дојдете на некој компромис или на вашето |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majki,tatkovci i ostanato:sto pravite togas koga decata se malku podizrasnati i "znaat" poveke od vas.Ima li nacin da im se dokaze deka gresat vo nekoi raboti,a da pri toa ne osetite deka ve mrazat.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |