![]() |
|
КАКО ДА СЕ ДОЈДЕ ДО СРЦЕТО КОЕ НЕ ВЕРУВА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
khaleefah ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tocno taka adzija.
Bas vcera so pomos na Allahovata kniga izlekuvavme edna mlada devojka
![]() Koga da te ocekuvam i tebe adzija
![]() Za tebe ke moram 2-3 dena da se macam .
Allah samo znae kolku demoni se sobrale vo tebe
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
За жал, до некои срце не може да се дојде... БИдејќи тие се зандана на сотоната, и нашите зборови и докажувања овде на форумот, нема да ги скршат тие катанци... Потребно е за некои членови на форумот овде, убеден сум, егзорцизам... Инаку, ни памет, ни љубов, ни ништо нема да помогне...
Поздравче... ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa sekoja minuta ja gleda zenamu kaurkata
pa nemoze kristijanstvoto da go izbie od misli |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
vo pravo si kaleee meko srce imam, nemozam da mrazam.....siteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ve sakam mnogu ve sakam navistina najiskreno bez razlika na verskata pripadnost.....a toa sto tuka nekogas i nepotrebnos se karame e samo dokazuvawe koj kolku si ja miluva verata....
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Може да се дојде но само ако се прават и докажуваат ствари кои би му ја повратиле довербата
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Se razbira
![]() ![]() |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
kaleeeeeeeeeeeeeee,
i jas nemam somnez vo mojata PRAVOSLAVNA HRISTOVA VERA ,
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Znam deka se e za vas tropanje.Zaboravev kolku ste vie samobendisani i samo sebesi se priznavate za pametni.
Ke vi kazam edno kratko i jasno.
Vam vasata vera,mene mojata
![]() |
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Ќе треба трипати да се бесиш Кхалефе, чекај да ти одврие крвта, пред да тропнеш некоја зелена...
Не да има, него милиони го прифаќаат христијанството, со срце и вера, затоа што во исламот не нашле „интересантност“ изгледа, а во алах не видел никаква доблест и вистина... А еве, без сумња има многу христијани, не си ни свесен, кои со своето срце и душа целосно веруваат... |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
PRIJATELE SE CITAS LI STO PISUVAS ILI SAMO PISUVAS KAKO TI IDAT ZBOROVITE OD GLAVA? VERATA SE PRIMA OD SRCE;A NE PORADI SOMNES ILI RAZOCARUVAWE OD NEKOJA DRUGA VERA=RELIGIJA NEMORA DA SE BESIS I TAKA NEMA MNOGU DA ME POGODI TVOJATA POSTAPKA ![]() VERUVAM VO BOGA BEZ SOMNEZ;A SOMNEZOT DOAGA OD GAVOLOT KAKO I SE STO SAKA DA SE SPROTISTVI NA TAA VERBA STO NIE JA IMAME;;;; PRASAWETO E DOBRO I JASNO NAPISANO ;A TI STO NEMAS STO DA ODGOVORIS E DRUGA RABOTA::: FAKTOT STO IMAME ZIV BOG NEMOZES SO NISTO DA GO POREKNES A TI DALI HRISTIJANITE GI SMETAS ZA VERNICI ILI NE BAS MI E GAJLE ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Znam kolku luge primele hristijanstvo ,i vo makedonija i nadvor. Ako najdes eden sto go primel hristijanstvoto zatoa sto imal sumlja vo Allah jas izlagam vecerva na plostad i ke se obesam![]() I ako mi najdes eden hristijanin sto veruva bez nikakov somnez
pak ke go storam istoto.
I prasanjeto treba da go preformuliras .Koja e razlikata pomegu
muslianite i drugite. Zatoa sto hristijanite jas ne gi smetam za vernici.
Vprocem toa i samite go priznavate.Vase e da gresite a na Boga
beskonecno da vi oprostuva.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
|
![]() |
|
Па сто пати ја напишав, ама ајде еве за тебе душо, уште еднаш
![]() Мохамед: 1. Сериски Убиец 2. Материјалист 3. Сексуален предатор 4. Епилептичар 5. Себичен психопат кој владееше со меч и крвопролевање Исус: 1. Се откажа од се (и од материјални добра, и од слава, и од моќ), заради тие на кои им служеше 2. Сексуално никого не злоупотреби, туку на човештвото му го врати дарот на искрена љубов меѓу партнерите 3. Најмудриот извор на божествена наука 4. Никого не уби, туку самиот се жртвуваше ЗАРАДИ оние кои ги љубеше 5. Несебичен до максимум, не создаваше благодети за себе, туку создавеше променето човештво, олицетворено во вистинската христијанска црква, која му служи единствено на Бога... Никогаш не владееше или повикуваше на војни, убиства, насилиство и угнетување, туку НАПРОТИВ, на мир, помирување, простување и љубов (да кхалеф, Љ-У-Б-О-В!) Има ли уште нешто, после сето ова, нејасно, какви се верниците кои ги следат Христа и Мохамеда? |
|
![]() |
|
Спореди ги Ивин, Мохамеда и Христа, и се ќе ти биде јасно, КОЈА Е РАЗЛИКАТА...
П.С. Од кхалефа само некој виц можеш да чуеш... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |