IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Љубов во најверниот другар на мојот поран
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубов во најверниот другар на мојот поран

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 18:41
Што ти е гајле што зборат другите? Си се заљубила у другар на твојот ех, не си ни прва, нити ќе бидеш последна на која и се случило такво нешто.... А и плус тоа, не му смета на бившиот... Јас незнам што уште чекаш.... Двајца не е цело друштво.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
slatkicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2006
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slatkicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 18:38
PA ZNAJS NE SE MRZIME SO PORANESNIOT A I TOJ MU REKOJ NA DRUGARMU DEKA NE MU SMETA AKO NESO JAS I TOJ NAPRAVIME.TAKA DA IMAM CELOSNA PODDRSKA OD EXSOV AM NE SAKAM DA MISLET DEKA KE GI POMINAM SITE OD NIVNONO DRUSTVO.TO NEKAKO MI KRSI SE.
lubovta e se
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 18:28
vaka sega go sakas best friend na tvojot ex, ako raskinavte pred malku vreme pocekaj malku pa posle osvoi go(barem probaj), ako tvojot ex uste te saka ke vi e malku potesko, a ako tvojot ex te mrazi togas ke zboruva vakva bila onakva bila
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
slatkicka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2006
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај slatkicka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2007 во 17:58
e koga site vie vikate deka neso imate lubovni problemi pogledajte go i mojov.jas imam najgolem.go sakam najvernion drugar na mojot poranesen,a znajte najslatko e ona so nemojs da go imas taka?aj napisite nekoj sovet                  Cry
lubovta e se
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.