IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Штип како град
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Штип како град

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 9>
Автор
Порака Обратен редослед
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2010 во 19:53
danes g   , zenska te zalam ako imas zaglaveno so stipjani , no sigurno nesto golemo ti se slucilo za da dojdes do toa mislenje

Stom ne ti cini, ne se druzi, samo da ne ispadne na kraj neocekuvano da imas stipski kum ili nesto poveke ?плазење  намигнување
Кон врв
danes g Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај danes g Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 22:17
Originally posted by mamba mamba напиша:

stip dobar grad poznat grad na demonite i magiite nema zbor uspesen grad i golem ne e kako ostanatite provincii

da,zaboraviv i toa da go spomnam
vo pravo si
Кон врв
mamba Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2010
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 22:05
stip dobar grad poznat grad na demonite i magiite nema zbor uspesen grad i golem ne e kako ostanatite provincii
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај danes g Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 21:32
zenska tvoj zivot tvoja stvar ne sakam da ti se mesam si kazav so imam za stipjani i za gradot pa kako sakas misli si.
Ti zbesna koga pro4ita so se nema napisano za stipjani ne jas taka li e?
Samo si go kazav mojot stav i stojam zad nego,ti pak reagiraj si na mojata etiketa za stipjani ako sakas ona sto sum go kazala mora da sum gop videla znaci nisto ne izmusluvam e sega koj kako ke priofati negov problem
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 19:26
Hahahahahaha  srcka a ? голема%20насмевка

E dobro de , jas samo go potvrdiv toa sto go imas pisano , neli ?намигнување

Mada si se vodam jas so strumicko poteklo , ama si go sakam Stip posto pogolemiot del od zivotot mi e pominat tamu , i iskreno ne sum vo tek jas so stipjanite i so stipskiot narod poslednive 10 godini bidejki sum slabo prisutna vo Stip

A koj toa ne moze da se pomiri kakov e ?

Mene isto mi se fakja sto ke kazes, tvoe mislenje si e, samo reagirav na onaa etiketa sto im ja imas dadeno na stipjani , zarem do tolku ??, duri i cudno mi padna изненадување

Aj i od mene prijatelska pregratka da ne reces deka sum srzava големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај danes g Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 18:23
Originally posted by CST CST напиша:

Da be , mnogu sme zlobni , avtoritativni , dominantni i opasno snaodlivi na sekoe pole nie stipjani , duri se plasat ostanatite da ni prijdat , a ne pak da ne prasat nesto za da ne se pocuvstvuvat ponizeno pred nas  каубојArno si znaete , sto podaleku od stipjani za da ne vi se zagrozi zivotot кулI koga veke imate tolku loso mislenje :pa sto barate na fakultet vo Stip ? i sto baraat profesorite da idat na stipskiot univerzitet ?  Pa neli  provincija bil Stip ?збунетост  Ne sakame natrapnici na nas teren , neli najlosi sme bile ? Ili se plasete od konk*rencija ?трепкањеKomentirav bidejki mozelo vo poblaga forma da bidat napisani postovite na nekoi sto komentirale, a ne grdo da zvuci "najzloben i najdvolicen narod vo makedonija" , woooow kolku strasna slika davaat zborovite ѓавол

Срцка шо да правам таков ви е менталитетот.Штип и метропола два различни поими.За факс е друга ствар и сосема друга тема.Муабетот е за Штип како град и народот кој живее во него значи не мешај баби и жаби.А и по муабетот се гледа дека имаш штипско потекло Едноставно не можете да се помирете за каков народ ве сметаат али ај нека ви е.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 13:45
Da be , mnogu sme zlobni , avtoritativni , dominantni i opasno snaodlivi na sekoe pole nie stipjani , duri se plasat ostanatite da ni prijdat , a ne pak da ne prasat nesto za da ne se pocuvstvuvat ponizeno pred nas  каубој

Arno si znaete , sto podaleku od stipjani za da ne vi se zagrozi zivotot кул

I koga veke imate tolku loso mislenje :pa sto barate na fakultet vo Stip ? i sto baraat profesorite da idat na stipskiot univerzitet ?  Pa neli  provincija bil Stip ?збунетост  Ne sakame natrapnici na nas teren , neli najlosi sme bile ? Ili se plasete od konk*rencija ?трепкање

Komentirav bidejki mozelo vo poblaga forma da bidat napisani postovite na nekoi sto komentirale, a ne grdo da zvuci "najzloben i najdvolicen narod vo makedonija" , woooow kolku strasna slika davaat zborovite ѓавол

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај danes g Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2010 во 01:19
Originally posted by aco_t aco_t напиша:

abe majka mi e rodena i porasnata vo stip, posle sredno se preselile vo skopje..
ona ima mnogu losi spomeni od stip, narodot bil mnogu zloben, vika najzloben i nadvolicen narod vo makedonija (mada ja mislam deka kumanovscite se najzlobni )
pozdrav do stipjani i bidete dobri hehhe

Vo pravo e majka ti ja opravduvam,Mornici me fakaat od stip :S:S
Кон врв
aco_t Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 27.Ноември.2008
Поени: 36
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aco_t Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Март.2010 во 01:26
abe majka mi e rodena i porasnata vo stip, posle sredno se preselile vo skopje..
ona ima mnogu losi spomeni od stip, narodot bil mnogu zloben, vika najzloben i nadvolicen narod vo makedonija (mada ja mislam deka kumanovscite se najzlobni )
pozdrav do stipjani i bidete dobri hehhe
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај danes g Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2010 во 23:16
Originally posted by oblachinja oblachinja напиша:

Jas sum skopjanka ama edinstven grad sto go sakam osven Skopje e Shtip.Lugjeto se mnogu mili i gostoprimlivi i ednostavno se vo nego mi e ubavoTongue

Девојко се е убаво што го сакаш Штип но дефинитивно ГРЕШИШ за лугето овде.Овде студирам и со сигурност тврдам дека полоши и подволични луге на планетата нема.Девојките те сакаат пред тебе а позади грб што не е зборуваат,машките поголеми идиоти нема,а пак газдите што се што издаваат станови Болни се за пари само лажат,оговараат ке те истепат ако ден задоцнис со плакање.Дефинитивно казувам Штип КАТАСТРОФА.И ја користам шансава за сите студенти кои сакаат да се запишат овде нека не го прават тоа ке се излажат на големо,а подоцна ке жалаат како јас сега.Овде лугето самите не можат да се поднесат а не пак други.Поздрав
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2010 во 09:24

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2010 во 09:22

Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2010 во 16:16
Stip e super gradда evaaaaaaa.......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 16:37

Штип се подготвува да стане центар на алтернативниот туризам во источна Македонија. Покрај Битола и дубровник, Штип стана третиот град од Балканот кој доби сертификат за членство во европската асоцијација со културно богато наследство. За штипската локална самоуправа ова би значело стекнување на искуство во водењето на овој тип на туризам.

Веќе се направени првите чекори. Ќе бидат поставени туристички бироа каде што странците би можеле да купат сувенити кои откако ќе заминат во своите држави ќе ги потсетуваат на убавините на градот.

Членувањето во ваква асоцијација е ослеснување за туристичките работници. Според нив, источниот регион располага со културно историско богатство, кое лесно е да го понудиме на странските туристи, но сепак ни недостасува рекламен материјал кој лесно би можел да стигне до нив.

Свое место во стопанскиот живот во регионот треба и мора да најдат и туризмот и угостителството. Источниот плански регион има идеални природни, климатски и историски услови за развој на туризмот. Започнувајќи од бањските капацитети, па се до природните убавини на Малешевските планини, кои последните неколку години се атрактивни за туристите од Холандија.

Izvor : Alfa TV

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.