|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Автор | |
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kanal 5 i A 1
|
|
jas sum jas....
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од ARTE - 27.Март.2012 во 02:11 |
|
gogic
Нов член Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Беше А1 Сега останативе се бледи копии на А1 :(
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здрава Телевизија
http://mk.zdrava-televizija.com/internet-televizija.html Изменето од Majkl - 11.Март.2012 во 21:31 |
|
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова се вика визионерство ...
(пораката му е од август 2009)
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хе хе...ХРТ сеуште ја има на мојата кабловска, уште ја има и Б92, Прва ТВ и СпортКлубовите......Откако се откачив од Близу т.е. тие ме откачија мене, ми светна телевизорот...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите подобри телевизии што вредеа ни ги исклучија...дојде редот и на ХРТ
сега ни останува да гледаме БОЗА. |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тешко |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
G987..
Нов член Регистриран: 15.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сител па Канал5..
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
додајте ги
тоа модератор или администратор да додава или да одзема нешто во анкета(форумска) е нешто ново за мене
Преди време ја читав Анастеа дека на веќе отворена тема неможе дасе стави анкета ,но веројатно има некоја позитивна промена во форумов за која ние не сме знаеле
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
додајте ги
тоа модератор или администратор да додава или да одзема нешто во анкета(форумска) е нешто ново за мене
Преди време ја читав Анастеа дека на веќе отворена тема неможе дасе стави анкета ,но веројатно има некоја позитивна промена во форумов за која ние не сме знаеле
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
алфа и jungle не беа отворени од кога пости анкетава, ако ептен сакате, ќе ги додадеме и нив
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
DjSpakY
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонска телевизија поради тоа што
sitel, alfatv, jugletv, skay net itn nema .... samo A1 ja ima cccc |
|
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto ne e stavena Alfa TV za glasanje?Od site televizii vo Makedonija taa e edinstvena televizija zaedno so Telma kade sapunskite serii bilo da se latinoamerikanski, indijski,turski i turbofolkot se strogo zabraneti no so nesto podobra programska sema od Telma.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |