IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Најдобра телевизија
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најдобра телевизија

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 21>
Прашање: Najdobra televizija e
Одговор Гласови Статистика
365 [26,84%]
54 [3,97%]
28 [2,06%]
363 [26,69%]
118 [8,68%]
131 [9,63%]
301 [22,13%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Anita1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2012
Статус: Офлајн
Поени: 898
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anita1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2012 во 16:53
kanal 5 i A 1
jas sum jas....
Кон врв
ARTE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 07.Април.2010
Поени: 416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ARTE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2012 во 01:57

Изменето од ARTE - 27.Март.2012 во 02:11
Кон врв
gogic Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 21.Септември.2010
Поени: 32
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gogic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2012 во 14:35
Беше А1 Сега останативе се бледи копии на А1 :(
Кон врв
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Март.2012 во 21:31
Здрава Телевизија
http://mk.zdrava-televizija.com/internet-televizija.html

Изменето од Majkl - 11.Март.2012 во 21:31
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2012 во 18:02
Originally posted by Dorian_22 Dorian_22 напиша:

До скоро беше А1. Од сега натаму, Канал 5.

Ова се вика визионерство ... изненадувањеголема насмевка
(пораката му е од август 2009)
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2012 во 17:12
Хе хе...ХРТ сеуште ја има на мојата кабловска, уште ја има и Б92, Прва ТВ и СпортКлубовите...да...Откако се откачив од Близу т.е. тие ме откачија мене, ми светна телевизорот...голема насмевка
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2012 во 16:22
Сите подобри телевизии што вредеа ни ги исклучија...дојде редот и на ХРТ не
сега ни останува да гледаме БОЗА.голема насмевка
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2011 во 01:59
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

алфа и jungle не беа отворени од кога пости анкетава, ако ептен сакате, ќе ги додадеме и нив

тешко
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
G987.. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2011
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај G987.. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2011 во 23:01
Сител па Канал5..
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 14:18

алфа и jungle не беа отворени од кога пости анкетава, ако ептен сакате, ќе ги додадеме и нив

додајте ги да 

тоа модератор или администратор да додава или да одзема нешто во анкета(форумска) е нешто ново за мене

Преди време ја читав Анастеа дека на веќе отворена тема неможе дасе стави анкета ,но веројатно има некоја позитивна промена во форумов за која ние не сме знаеле дада
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 14:17

додајте ги да 

тоа модератор или администратор да додава или да одзема нешто во анкета(форумска) е нешто ново за мене

Преди време ја читав Анастеа дека на веќе отворена тема неможе дасе стави анкета ,но веројатно има некоја позитивна промена во форумов за која ние не сме знаеле дада
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Април.2011 во 13:55
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
DjSpakY Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Декември.2007
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DjSpakY Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Април.2011 во 19:48
Македонска телевизија поради тоа што
sitel, alfatv, jugletv, skay net itn nema .... samo A1 ja ima cccc
Кон врв
Audiofil Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Мај.2006
Поени: 374
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Audiofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2011 во 16:24
Zosto ne e stavena Alfa TV za glasanje?Od site televizii vo Makedonija taa e edinstvena televizija zaedno so Telma kade sapunskite serii bilo da se latinoamerikanski, indijski,turski i turbofolkot se strogo zabraneti no so nesto podobra programska sema od Telma.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 21>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.