|
Тетоважата како доживотен белег!! |
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ja i ne znam sto sakam
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па не се збунивај воопште со бирање на мотив ако не знаш што ти значи или што сакаш во живот затоа зашто и самиот моментален избор е променлив
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum pomisluval da se istetoviram ponekogas, no ne sretnav tetovaza sto mi se dopadnala
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
одговорот и поентата на темава до некаде
|
|
D_NazGUL
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 28.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене тетоважата мора да има свое значење. Да се тетовирам онака безвезе само за да бидам у тренд е најголемата глупост која за жал ја прават многу луѓе. Исто многу мрзам кога луѓево ставаат иста тетоважа (не зборам за трајболи), рецимо вртиш каталог и оп оваа ја сакам ама иста. Како бре иста? Истата таа тетоважа веќе некој ја носи. Замисли онака си одиш по улица и се разминуеш со твојата тетоважа. Глупост!
|
|
The Nazgul were they.
Darkness went with them, and they cried with the voices of death. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Понекогаш вреди да си сликовит во објаснувањата нели,затоа во азбуката постојат интерпукциски знакови,по форумите смајлињата а во реалниот живот постои тетоважата.
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто мора да имаш етикета на себе која ќе вели: "Јас сум ваква и таква"?
Зарем не е подобро лично ти да си се претсавуваш себеси? Со своите зборови, дела и постапки.
Зарем не е подобро преку тоа луѓето да те запознаат каква си ти, отколку да "прочитаат" на тебе каква си ти?
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и тебе те обележува ( те прави свој ) со тоа занечение
|
|
Nikolinka
Група Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетоважата не е доживотен белег како што некои викаат туку уметност која значи нешто
|
|
Лазиќ
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si imam zid na koj sakav da postavam slika, se mislev dolgo vreme koja slika da zakacam, razmisluvav za slikovno svetski tematiki, vrednosti, mudrosti i raboti sto nesto mi znacat. Na toj zid nikogas ne zakaciv slika.
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е како да видите , па видете се таму у куманово инече за да иду накај sweet-> sweet spider Изменето од SeXY - 31.Јули.2007 во 00:20 |
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa... ili taa ili sweet spider ce vidime
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
етее сеа само ако не си се истетовирала |
|
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bi sakala edna vakva tetovazicka na tilot...
i toa mnogu bi sakalaaaaaaa epten |
|
Read an cry!!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |